Vuković brži od pištaljke, "Zmajevi" u kanalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
16:59
Izvor: Sportske.net

Mali gradski derbi na "Omladinskom stadionu" završen je pobedom OFK Beograda koji je bio bolji rival od Voždovca ali je svoje šanse uspeo da kruniše pogotkom tek u poslednjim sekundama susreta.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Prvi meč šestog kola Jelen Superlige odigran je na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi gde su snage odmerili gradski rivali OFK Beograd i Voždovac.

Domaći sastav upisao je treću ovosezonku pobedu rezultatom 1:0 (0:0) iako se činilo da će gosti uspeti da odnesu bod sa Karaburme.

"Romantičari" su u većem delu susreta bili bolji rival, dozvolili su gostima sa Voždovca da samo jednom upute udarac u okvir gola a nagrada za takav pristup igri stigla je bukvalno u poslednjoj sekundi utakmice kada je Ivan Vuković šutirao po sredini gola i prevario golmana Božovića.

Iako su do pobede stigli u poslednjem trenutku utakmice izabranicima Dejana Đurđevića mora se čestitati jer su tokom 90 minuta igre bili nadmoćni u odnosu na rivala i u potpunosti zaslužili da osvoje sva tri boda.

Voždovac posle šest odigranih utakmica ostaje na poslednjoj poziciji na tabeli bez osvojenih bodova i sa gol razlikom 2:14 (-12).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke