Vujošević o ''šarlatanskim potezima'' nove uprave Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
15:39
Izvor: Sportske.net

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević danas je sa novinarima u Beogradu razgovarao i na temu najavljene, pa stopirane smene trenera crno-belih Marka Nikolića.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

I dok u novoj upravi Partizana uveravaju da niko nije ni pomišljao da smeni Marka Nikolića, da je on konstantno imao punu podršku, i da se samo razmišljalo kako da mu se ojača ekipa za prolećni deo sezone, prvi čovek JSD Partizan Duško Vujošević ima drugačije viđenje cele situacije.

''Bilo je tu šarlatanskih poteza, hteli su da menjaju trenera koji ima šest bodova prednosti, ali su se na vreme ispravili. Ukočili su se u poslednjem trenutku... I mada su tu poziciju sada uzdrmali, ipak nisu do kraja napravili grešku'',
objašnjava Vujošević.

On je ponovio i da će nova uprava Partizana imati njegovu podršku ukoliko bude radila u interesu kluba i s tim u vezi je pohvalio i odluku da se stopira transfer Petra Škuletića u Lil, kao i da ponovo radi grejanje na stadionu u Humskoj.

''Nadam se da će i ove druge obećane stvari da se realizuju, da se reforme neće završiti na ovome'', zaključio je Vujošević i izrazio nadu da bi i košarkaški klub čiji je trener mogao da računa na određenu pomoć iz fudbalskog kluba.

''Ne znam, videćemo. Ali, svakako ćete biti obavešteni ako dođe do takve situacije'', poručio je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
16:58

Aleksandar Stanojevic je imao 10 bodova prednosti pre tri godine (nije da je to narocito tesko, ali mora da se primeti ako nista drugo, onda poredjenja radi), ako su ovi sarlatani, tvoj Dragan Djuric je otac, zacetnik i rodonacelnik sarlatanstva, za njega je Jojic Sojic, ej?!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 03.01.2015
17:46

Da ali je pre toga ispao protiv Shamrocka + bio je uz Krstajića i zato su ga zamenili.

avatar
Kumara
Tuesday, 06.01.2015
15:38

Za Samrok je kriva uprava i igraci koji su namestili mec. Da se ja pitam, proverio bih taj Partizan...Petah Tikva, Samrok...nemoj da pricate price kao bolji su bili ili su slucajno pobedili. Prava istina je da ste prodali utakmice!!!

avatar
Saturday, 03.01.2015
22:00

Za Samrok je kriva uprava a ne Stanoje.

avatar
Dača
Saturday, 03.01.2015
19:50

Za ispadanje od Šamroka krivicu ne snosi samo Stanojević. On nije kriv što su tadašnji ‚‚napadači'' Partizana promašivali sve što su mogli.