Vučićević: "Nisam želeo 'preko', Zvezda je pravi put"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
15:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi fudbaler Crvene zvezde Vanja Vučićević izjavio je da je imao ponude za odlazak u inostranstvo ali da je dolazak u najtrofejniji srpski klub najbolji put za razvoj karijere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u sredu peto pojačanje u letnjem prelaznom roku, a u medija centru stadiona "Rajko Mitić" upriličena je promocija doskorašnjeg člana Čukaričkog.

Četvorogodišnji ugovor sa šampionom Srbije danas je potpisao Vanja Vučićević (18), sin bivšeg fudbalera i legende Partizana Nebojše Vučićevića.

"Zaista sam presrećan što sam došao u ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Zahvaljujem se klubu na poverenju, a na meni je sada sve ostalo, da svojim trudom, zalaganjem i radom na treningu dokažem da zaslužujem Zvezdin dres" rekao je Uške junior.

Novopečeni član crveno-belih svestan je da njegovo vreme tek dolazi i zbog toga ne brine što verovatno neće biti u prvom planu tokom predstojeće sezone.

"Konkurencija je u Zvezdi velika, ali ja sam mlad igrač, i došao sam kao, da tako kažem, biser za budućnost, i tek treba da se dokazujem na treninzima, a biće kako treneri odluče" dodao je Vučićević.

Za talentovanog napadača ovo je prvi profesionalni ugovor pošto je odbio saradnju sa Čukaričkim za čije je omladinske selekcije postigao 16 golova u minuloj sezoni.

"Žao mi je zbog svega što se desilo, jer sam nosio ekipu u prvom delu sezone,  i očekivao sam da ću biti još bolji u drugom delu. Ponosan sam na njih što su osvojili titulu, to su moji drugari" istakao je Vučićević.

Omladinski reprezentativac zadužio je dres sa brojem 98 a već je imao priliku da se upozna sa trenerom Miodragom Božovićem koji je ostavio snažan utisak na mladog igrača.

"Upoznao sam Grofa prethodnih dana na treninzima, a čuo sam od mnogih da je neverovatan čovek, predobar i da voli mlade igrače. Svaka reč je suvišna, vidite i sami kakav je uspeh dostigao, osvojio titulu, pobegao mnogo bodova Partizanu... Vreme je pred nama" kazao je Vučićević.

Recimo i to da je Crvena zvezda dobila bitku za talentovanog fudbalera iako je Vanja Vučićević imao inostrane ponude, pa je tako nedavno boravio u Madridu, gde je trenirao sa vršnjacima iz Atletiko Madrida.

"Bilo je dobro u Španiji, bio sam tamo nedelju dana, malo sam trenirao, pregovarali smo, ali moja odluka je bila da ne odem preko. Mislim da je pravi put za mene da ostanem u Srbiji još, potpisao sam za ovako veliki klub i presrećan sam" zaključio je Vučićević.

Vanja Vučićević je tako postao peto pojačanje Crvene zvezde u tekućem prelaznom roku, pošto su pre njega ugovore sa šampionom Srbije potpisali Stefan Milošević, Adam Mičel, Tomas Fibel i Andrija Luković.

Više o daljim koracima crveno-belih u prelaznom roku mogli ste da čitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 22.06.2016
20:58

Наравно да је Звезда прави пут. Ако је погрешио твој отац ти ниси.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 22.06.2016
18:39

Mali nisi pogrešio jer došao si na pravo mesto, ako želiš da te u Evropi gledaju često.

avatar
denikv
Wednesday, 22.06.2016
16:23

srecno ti bilo mali ali igraces preko puta u filijali sindjelic.

avatar
kizito
Wednesday, 22.06.2016
16:13

Neka proba pa cemo da vidimo.Shvatio je na vreme da je tata bio na pogresnoj strani,mada je koliko znam i Uske posle kratkog vremena kod komsije malog izgubio veru da ce izgraditi veliku karijeru.Ne zeli da mu sin ponovi istu gresku.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 22.06.2016
15:11

Fazon,kad je mogao Cava Dimitrijevic zasto ne bi i on? :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.06.2016
19:50

Ja mislim da je on zeznuo, trebao je ostat u Čuki jer bi sigurno bio među prvih 18, ako ne i starter.