Vučićević: "Navikli smo se na novog šefa"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.06.2017.
12:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde napravio je kraći rezime dosadašnjeg toka priprema i istakao da su igrači već navikli na rad sa novim šefom stručnog štaba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su svoj deveti dan boravka na Zlatiboru gde se pripremaju za skori početak nove sezone.

Jutrošnji trening je bio kraći nego obično pa su se igrači na terenu zadržali manje od sat vremena. U fokusu prvog treninga našla se taktika i igra u defanzivi, a oni mlađi su morali da se zadovoljne nožnom odbojkom.

Vanja Vučićević je treći put na pripremama sa prvim timom, a u subotu je igrao od prvog minuta na pripremnoj utakmici protiv "reprezentacije" Užica.

"Došli smo i do devetog dana priprema i naravno moram istaći da je najbitnije da smo svi zdravi. Jutros smo dosta vremena posvetili taktici, a obično popodne radimo više sa loptom, stručni štab osmišljava razne igrice i zanimljive vežbe. Navikli smo se već na novog šefa i stvarno sve ide po planu" zaključio je Zvezdin napadač.

Vujadin Savić i Veljko Nikolić su danas trčali sa strane zbog predostrožnosti i klasičnih upala kada su u pitanju pripreme. Damir Kahriman je takođe uz dogovor sa doktorom preskočio jutrošnji rad zbog jačeg grča u prednjoj loži.

Popodne je po rasporedu na redu rad u dve grupe, od 17 i od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 20.06.2017
13:21

Mi i nasa kondicija i najteze pripreme u zivotu. Grcevi ih stegli posle 9 dana, ne znaju sta ce koliko im je naporno. A, onda ce doci ovi sto su peti na Malti i trcace vise od nasih.

avatar
Vladanko
Tuesday, 20.06.2017
13:12

Ja bih na ovog malog ozbiljno racunao.