Vučićević: "Mislim da nisam daleko od prvog tima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.01.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Omladinac fudbalskog kluba Crvena zvezda Vanja Vučićević kazao je nakon priprema u Sloveniji kako veruje da nije daleko od mesta u prvom timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od mladih igrača koji su se dokazivali treneru Miodragu Božoviću tokom priprema u Sloveniji bio je i napadač Vanja Vučićević, sin Partizanove legende i aktuelnog trenera Novog Pazara Nebojše Vučićevića.

Talentovani napadač stigao je u Zvezdu prethodnog leta, a ovo su mu druge pripreme sa prvim timom. Na meču sa Ankaranom postigao je gol što mu je ulilo dodatno samopouzdanje.

"Sve je to samo početak, nadam se da će biti mnogo više golova u budućnosti. Nisam dugo igrao, ali baš zato imam veliku želju da se nametnem. Mislim da će mi biti potrebno još nekoliko utakmica da se u potpunosti vratim u pravi ritam" kaže Vučićević.

Fudbalsku karijeru Vučićević junior počeo je u jednoj od beogradskih škola fudbala, a kasnije je nastupao za mlađe kategorije OFK Beograda. Kada je došlo vreme za stipendijski ugovor najbolju ponudu dao je Čukarički.

Sa "Brđanima" prošlog leta nije želeo da potpiše profesionalni ugovor pa je usledio prelazak u Crvenu zvezdu u kojoj će pokušati da se afirmiše i trasira put ka inostranom angažmanu.

"Preda mnom je vreme. Svima je želja da igraju u Zvezdi, ali ja sam mlad igrač, potrebno mi je još iskustva. Mislim da nisam daleko od prvog tima i verujem da ću uskoro zaslužiti da se tu nađem. Voleo bih da postignem još golova, ja ću se truditi i raditi, a trener će da odluči kolika će biti moja minutaža" zaključio je Vučićević.

Visoko napadač u martu će napuniti 19 godina što znači da je pravo vreme da se dokaže u lepom svetlu i dokaže epitet jednog od najtalentovanijih napadača u Srbiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 26.01.2017
01:37

Problem je Vanja što grof se nedto puno ne seti da da šansu mladima nažalost,nadam se da će se to promeniti. Sve najbolje ti zelim

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 25.01.2017
21:22

Са Грофом ћеш тешко до првог тима. Он рачуна углавном на искусне играче.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.01.2017
20:10

Pokaži da si bolji od ostalih napadača i sigurno ćeš biti deo prvog tima.