Vučić: "Nisam kriv što partizanovci imaju dve leve noge!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je navijačima Partizana na uvrede koje mu upućuju tokom sportskih manifestacija. Vučić je poručio da se ne oseća krivim što pojedini igrači Partizana imaju dve leve noge.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Prvi čovek Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u utorak u emisiji "Upitnik" na Radio Televiziji Srbije i tom prilikom govorio o raznim temama.

Među "gorućim pitanjima" bilo je i ono vezano za uvrede koje se serviraju na Vučićev račun na sportskim manifestacijama.

Dobro je poznato da se navijači Partizana nalaze u svojevrsnom "ratu" sa premijerom koga sa tribina neretko časte vulgarnim uvredama. Ako je suditi po rečima Aleksandra Vučića, njega ti povici apsolutno ne dotiču.

"Ako mislite da mi smeta mržnja, više mi ne smeta. Na početku sam se sekirao kad bi svaki put navijaču Zvezde tražio ličnu kartu, pa su vikali 'Vučiću ped**u'..." kazao je premijer a potom nastavio,

"Ili kad bi Partizan promašio šansu, odnosno neki od njegovih igrača koji imaju dve leve noge, umesto desnu i levu, opet sam ja kriv - 'Vučiću ped**u'. Sad kad sam video da Novaku Đokoviću viču pogrdne stvari, pogrdnije od toga, u dobrom sam društvu" poručio je Vučić.

Ovakve izjave predsednika Vlade svakako se neće svideti navijačima Partizana od kojih na narednim utakmicama možemo očekivati odgovor na ovakve konstatacije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak