Vučelićevo upozorenje sudijama pred duel na ''Čairu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.05.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj su se nadali Miloradu Mažiću na ''Čairu'', ali FSS je odlučio da je naš najbolji sudija potrebniji u plej-autu. Prvi čovek tvrdi da se poslednjih dana vodi ''specijalni rat'', ali ne sumnja u pobedu Partizana u Nišu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako se bliži pretposlednje, 36. kolo Superlige, po mnogima odlučujuće u borbi za titulu, tenzija je sve veća, ''otrovne strelice'' se ispaljuju sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda, i to više puta dnevno.

Videćemo kakav ''arsenal optužbi'' su spremili za danas, a u međuvremenu, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić reagovao je posle odluke iz FSS da derbi u Nišu ne sudi naš najbolji arbitar Milorad Mažić, nego Zoran Široki, čovek na čiju intervenciju je u prošlom kolu, iz još uvek nejasnih razloga isključen trener Partizana Marko Nikolić.

Podsetimo, ''disciplinci'' su juče po hitnom postupku održali vanrednu telefonsku sednicu kako bi izrekli kaznu treneru Partizana, pa Nikolić neće oći da vodi ekipu crno-belih na gostovanju protiv Radničkog u Nišu.

Bez obzira na sve što se događa poslednjih dana, Milorad Vučelić je uveren u pobedu Partizana na teškom gostovanju. Ipak, nije propustio priliku da u izjavi za ''Novosti'' upozori arbire da svoj posao odrade ''časno i pošteno''. U suprotnom, tvrdi, Partizan će umeti da reaguje.

''Mažiću je bilo mesto na ovoj utakmici, niko oko toga ne bi trebalo da ima dilemu.

Jasno je da se prethodnih dana vodi specijalni rat, ali je važno da na terenu sve protekne u fer i korektnoj borbi.

A ukoliko bude nečega što ne bude u skladu s viteštvom i pravilima fudbalske igre, znaćemo to da kažemo i adekvatno reagujemo. Ovom prilikom bih upozorio sudije da budu na nivou i da rade svoj posao časno i pošteno'',
poručio je Vučelić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra s početkom u 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 16.05.2017
14:23

Jedno jedino dete ovde tvrdi da trener moze da dobije crveni karton:-D:-D:-D

avatar
Tuesday, 16.05.2017
14:10

http://www.fss.rs/index.php?id=21&aid=4489&page=189

avatar
Tuesday, 16.05.2017
14:10

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, danas je odrzana sednica Odbora za hitna pitanja. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadzic, predsednik FS Srbije. n nNa pocetku su analizirane odluke donesene na sednici Sudijske komisije Izvrsnog odbora FSS, a koja je odrzana danas u prepodnevnim satima. Clanovi Odbora za hitna pitanja su prihvatili predlozenu reorganizaciju rada i sastava Sudijske komisije, baziranu pre svega na formiranju dve nezavisna odbora-potkomisija Izvrsnog odbora FSS sa posebnim zaduzenjima. Oni ce biti odgovorni predsedniku Sudijske komisije IO FSS Bogoljubu Stepanovica koji ce koordinisati (licno mislim da treba da se kaze koordinirati) rad ova dva nezavisna tela. Na danasnjem sastanku, donesene su odluke o fomiranju Odbora za delegiranje sudija i posmatraca sudjenja i Odbora za analizu sudjenja i rangiranje sudjenja koji ce od sada ciniti Sudijsku komisiju FSS. U tom cilju, FS Srbije obavestava javnost o svim donesenim odlukama:

avatar
Tuesday, 16.05.2017
14:10

Prvo mi ne dozvolis da kopiram, a onda mi pogazis trud i ne objavis mi ono sto sam kucao?!

avatar
vladimir6
Tuesday, 16.05.2017
11:50

Auuuuu... sta se sve radi ovo ce biti najprljavija titula da sada za Partizan,nali neka vam bude vi drugacije niti mozete niti znate.nNadam se samo da ce nam ovaj veliki neuspeh pomoci da smenimo aktuelno rukovodstvo.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 16.05.2017
10:22
avatar
Man united
Tuesday, 16.05.2017
09:40

Za derbi ti nije valjao Mazic, vec si branio odluku da ga zameni Majo. Terzicu si tada zamerao sto se mesa u rad sudijske komisije. A ovo sad kao nije mesanje?

avatar
Tuesday, 16.05.2017
09:53

Rece covek koji tvrdi da mrakic nikad nije bio u Sudijskoj komisiji Hahaha Pusti ti to, na kraju uvek dodje neki vas covek od zadatka, a to je ono sto igra ulogu. Da se vratim na mrakica, kazes da nikad nije birao sudije i nije bio u komisiji? Taj ti je bivsi clan Sudijske komisije FSS zaduzen za analizu sudjenja, koordinator rada Sudijske komisije u ime Izvrsnog odbora FSS- ovo drugo mislim je sad. Ne delegira mozda on licno i mozda je sad malo u drugom planu jer jedan drugi to radi (djordje zutic mada cisto sumnjam da se taj nesto sustinski pita), ali to ne menja cinjenicu da vasi mesetare, a mrakic sve lepo nadzire. Naravno, sve onako -neutralno- kao i dok i kad je bio sudija...

avatar
Man united
Tuesday, 16.05.2017
10:52

Brate, sudijska komisija ima 3 clana na celu sa Grobarom Zuticem (inace Stepijeva desna ruka svojevremeno). Nijedan od tih clanova nije zaduzen za analizu sudjenja. To radi sada Radojcic ako se ne varam. Mrakic je to radio jedno kratko vreme i onda su ga smenili jer je Delija. A on sudijske komisije u zivotu nije video, niti je ikad delegirao sudije.

avatar
paok
Tuesday, 16.05.2017
10:16

Sad je neresno, zadovoljan.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
09:29

Pusti Mazica, trebali ste da trazite strane sudije! Zasto se ne zalite na odluku za trenera?! Sta je sa odlukom o suspenziji stadiona, zasto ne insistirate na tome da bude pun JNA u nedelju, zasto je sve obavijeno velom misterije?!

avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 16.05.2017
10:09

Vi ne bi mogli da napunite stadion ni da je finale LS!!!

avatar
Me1919
Tuesday, 16.05.2017
10:52

A vi biste mogli hahaha! Pa kad ne dajunkarte gratis,kada ne placaju prevoz ljudima iz unutrasnjosti,ne plate pasulja,pivo i dopunu, Sever je prazan :) Da ne pricamo ostale tribine !

avatar
mercedes
Tuesday, 16.05.2017
09:22

Idemoooo! Pocelo je , pritisak na sudije, standardno kad su oni u pitanju.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
09:42

Samo kad vi niste pravili pritisak pre onog Derbija koji je trebao da sudi mm pa ste ga promenili da bi sudila vasa sedma zvezda...

avatar
Man united
Tuesday, 16.05.2017
10:36

Mi ga promenili?? E pa nece biti. Jedini koji je bio protiv te promene je Terzic. A tad ste svi skocili na njega i branili ste odluku da Majo sudi umesto Mazica.

avatar
paok
Tuesday, 16.05.2017
10:16

Samo kad vi niste vrsili pritisak. Kod vas sve regularno da vam svi pozavide.