Vučelić traži odgovore od Terzića zbog ''nepoštovanja'' Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.01.2017.
19:16
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prva oštrija reakcija iz Partizana na nedavne izjave iz komšijskog tabora stigla je od strane Milorada Vučelića, predsednika crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, posle novogodišnjih, a uoči božićnih praznika generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u intervjuu za TV Prva ''pecnuo'' Partizan opaskom da je stekao utisak kako su u Humskoj ''srećni'' zbog zaostatka od šest bodova za Zvezdom, s obzirom na izjave koje čuje iz redova ''večitog rivala''.

Naravno, očekivala se reakcija iz Humske, sportski direktor Ivica Iliev nije želeo da polemiše sa Terzićem, ali zato prvi čovek kluba Milorad Vučelić nije mogao da prećuti.

U izjavi za ''Alo'', Vučelić je naglasio da je ''neprihvatljivo'' da Terzić daje takve izjave u vreme božićnih praznika.

''Čemu ovo, Terziću? Čemu ovako bezvezna izjava u kojoj se potcenjuje Partizan? Šta je povod za ovakvo nepoštovanje?

Baš me zanima i prvom prilikom ću lično tražiti objašnjenje i odgovore od Zvezdana Terzića'',
jasan je Vučelić.

On se potom zapitao i šta je Terzić želeo da postigne tom izjavom o Partizanu, a onda i izneo sopstveni zaključak.

''Možda mu je to potrebno zbog njegovog kluba i navijača...'', zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Sunday, 08.01.2017
23:38

Iliev je odgovorio Terzićevoj provokaciji baš kako je trebalo da se i podsetio ga gde im je mesto. Vučelić kao i ova njegova izjava su sramota za Partizan. Šta bilo ko iz Partizana ima da razgovara ili još gore da traži objašnjenje s ljudima iz jednog takvog kluba kao što je zvezda?!

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 08.01.2017
21:44

Da nije zvezdinih sudija zvezda bi se borila za opstanak

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
21:43

Masa podlozna manipulaciji, kako drugacije covek moze da objasni toliku kolicinu splacina koja im se redovno i agresivno servira u svrhu jeftinog i providnog dodvoravanja, a koju oni ocito uvek (bez zvakanja) progutaju?! Kako toliko puta jedino od njih imate primer tog bezocnog prekrojavanja istorijskih cinjenica, ko se ovde bavi revizionizmom osim njih?! Laz do lazi iz te kuhinje! Knjigom protiv zvezdizma!

avatar
Red Star
Monday, 09.01.2017
00:12

Nisi realan ni mrvicu. Izjava Terzica je budalastina ali vase rukovodstvo ne zaostaje ni za milimetar. Sto se prekrojavanja istorije tice ne fali vam ni igle ni makaza. Nervira me ovo vase glumatanje postenja (i navijaca i rukovodstva), a obrazi vam crni. Dok ste grabili iz drzavne kase bilo je u redu i uvek je u redu kad vi grabite. To sto ne zelite da vidite ne znaci da vam je vid dobar vec sasvim suprotno, a odavanje poste Vuceli na britkom komentaru vas ne odvaja od onih zaludjenih Terzicem. Kad smo kod knjiga po komentarima tvojih saboraca ne bi se reklo da im je biblioteka druga kuca. i da ti se delimicno pridruzim, knjigom protiv grobarizma!

avatar
napred Panktizan!
Tuesday, 10.01.2017
17:27

@Red Star, dobre su ti ove izjave da je Partizan grabio iz drzavne kase. Jos kada bi malo precizirao, to uopste ne bi bilo lose.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
00:44

A sta ti tek znaci ono da nam cestitas na njegovom izboru, to samo ti znas, verovatno si jako ponosan na sebe sto nas tako peckas, sta li...

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
00:36

Moras ti da se javis pa to ti je. Ko njemu odaje postu, ja sigurno ne, a i ne kaze se postu nego priznanje. Nemoj samo o prekrojavanju, svaku vasu laz ovde sam pobio, ono sto ste pisali za bicemo prvaci sveta, a da samo znas koliko toga mi nije objavljeno. Naravno, ako ti licno ne mislis kao i ostali, izvini sto nekako racunam da si im se pridruzio, ali cenim da te ovi komentari pogadjaju sa razlogom:-D

avatar
The Real Man
Sunday, 08.01.2017
20:38

Zadnja recenica objasnila, pa naravno da mu je to potrebno zbog navijaca, tako skrece paznju sa promasenih pojacanja i sramotne igre.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
20:19

Ono kad komi vucela postuje praznike pa strpljivo ceka sa odgovorom, dobro mu se nije obratio posle Vaskrsa...