Vučelić: ''Svi u Partizanu dišu kao jedan''

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.04.2017.
22:38
Izvor: Beta

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je danas da svi u tom fudbalskom klubu "dišu kao jedan" i da se nada da će se uspešno nastaviti serija crno-belih od 30 utakmica bez poraza.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Drago mi je što Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača, stručnog štaba, do uprave kluba. Partizan je 30 utakmica neporažen, a u tri derbija ima dve pobede i remi. Želimo da nastavimo sa ovim rezultatima, svesni da će biti teškoća, da će biti poraza, ali neka to bude posle novih 30 utakmica", rekao je Vučelić pred delegatima Skupštine Partizana.

Vučelić je govorio i o odluci Evropske fudbalske unije (UEFA) da Partizan ne igra evropska takmičenja, koja je posle poništena.

"To je bio veliki udarac za Partizan, našli smo se pred žestokom paljbom ljudi koje vole Partizan, ali dobrim delom i neprijatelja Partizana i medija, koji su tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo
", kazao je Vučelić.

Vučelić je naveo da je mladi štoper Nikola Milenković prodat Fiorentini za 5.100.000 evra, bez učešća menadžera u pregovorima.

Takođe, rekao je da je "došlo do poravnanja" kada je reč o transferu Andrije Živkovića i da je Partizan "na dobrom putu da izađe iz svega toga".

Skuština je usvojila novi Statut tog fudbalskog kluba, u kom je usaglasila odredbe sa zakonom o sportu.

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić rekao je za TV Partizan da je "živeti u dosadnoj državi i raditi u dosadnom klubu ono čemu svi težimo", govoreći o tome što je Skupština trajala kratko, bez podela poput onih na prethodnim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 28.04.2017
00:07

I dok je kod suspenzije stvar znatno jasnija, ali i tu je daleko od jednostavne, bas me zanima sta je u pozadini tog poravnanja...