Vučelić: "Partizan bez krupnih primedbi na regularnost prvenstva"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.12.2016.
22:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić govorio je u petak o aktuelnostima vezanim za crno-bele i tom prilikom istakao da u Humskoj nemaju krupnih primedbi na regularnost domaćeg šampionata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u petak je upriličio koktel na kojem je promovisan kalendar za 2017. godinu, a tom prilikom novinarima se obratio i prvi čovek crno-belih Milorad Vučelić.

Govoreći o rezultatima u godini na izmaku Vučelić je apostrofirao neuspehe u prvenstvu i Evropi, ali je podvukao da trofej osvojen u Kupu ne bi smeo da bude zaboravljen.

"Godina za zaborav, ali ne bi trebalo smetnuti sa uma Kup Srbije. Kod mene ne gubi na značaju to takmičenje. Izgubljena titula i Evropa su svakako za zaborav" kazao je Vučelić a prenose "Novosti".

Veliku prašinu prethodnih dana podigao je "tvit" predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnot" Mirka Poledice koji ste mogli da pročitate OVDE!

"Nemamo krupnije primedbe kada je u pitanju samo takmičenje, a sve drugo spada u domen polupolitike. A šala tog tipa kao što je Poledicina na račun prvenstva isijava mnogo loših stvari. Ne kažem da ne treba o problemima pisati, nego izvući i neke pozitivne stvari" rekao je na tu temu Vučelić.

Partizan je jesenji deo sezone završio kao drugoplasirana ekipa na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, a u prvoj utakmici nastavka šampionata igraće protiv Rada na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 25.12.2016
13:28

Umesto da iskritikuje Poledicu što je napisao da se prvenstvo namešta da Partizan bude 2. jer je istina da FSS i država sve čine da nameste da Partizan bude 16. (poslednji) on ga kritikuje što je uopšte napisao da će se sve uraditi da zvezda bude 1. Vučelić svojim izjavama otkad se vratio u Partizan direktno nanosi ogromnu štetu klubu, ali ogromnu. Možda je imao 1 ili nijednu dobru izjavu do ove o zvezdinoj izmišljenoj tituli iz 1946.

avatar
Saturday, 24.12.2016
16:15

Iako ne mogu da smislim ovog coveka i smatram da mu svakako uopste nije mesto u Partizanu, ova izjava je izvucena iz konteksta. Prvo je rekao da je njegovo misljenje da sudjenje nije dobro i da sudije nisu dorasle te da su ocigledno nedosledne. Ono u cemu se nikako ne slazem sa njim je da Partizan moze da bude zadovoljan sudjenjem, ali cak je i on izjavio da smatra da mi na pocetku ove sezone nismo imali dobro sudjenje, a to ne vidim da ovde stoji, mozda samo indirektno, direktno sigurno ne Hahaha

avatar
Saturday, 24.12.2016
16:08

https://www.youtube.com/watch?v=nnqK0gjJYc0

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 24.12.2016
14:10

Ja ne znam kome je u interesu bilo da ovaj dodje na mesto predsednika Partizana, ko je to glasao za njega, tj ko je to po savesti glasao za njega, ili su bili dobro plaćeni da glasaju ili im je bilo dobro zaprećeno ili jednostavno nemaju grama pameti...

avatar
Saturday, 24.12.2016
15:42

Sve od toga...

avatar
Saturday, 24.12.2016
13:17

UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Saturday, 24.12.2016
13:17

Kaže se Poledičina.

avatar
Anderton
Saturday, 24.12.2016
11:50

Do poslednjih 6 kola pa i ajde, tu je počelo navlačenje da se sa NEZASLUŽENOM prednošću ode na odmor.

avatar
Saturday, 24.12.2016
14:10

To je vec ono skandalozno navlacenje koje vise ni realni navijaci cz ne mogu da negiraju, sve vreme se navlacilo za njih.

avatar
Saturday, 24.12.2016
18:26

Protiv Radnika je bilo najgore sudjenje, manje-vise protiv Vozdovca, tu ni nemam nekih zamerki jer ono nije bio penal za Vozdovac, protiv Mladosti i Radnika je bila kulminacija nepravde. Svako njihovo kolo je sporno i pod velikim znakom pitanja, sudije su nas ostetile za tri boda protiv Spartaka, a njima donele najmanje jedno deset(ak), mi smo ti koji bi sada trebali da imamo barem tih plus sest.

avatar
Anderton
Saturday, 24.12.2016
18:14

Prvih desetak kola su nešto i igrali, čim je prvo Katai otišao, pa Vijera i na kraju Kanga kad se povredio počelo je provlačenje i navlačenje. Kad daš četiri gola, a sudija pokloni jedan manje više, međutim ono protiv Voždovca je bilo da ne kažem šta jer neće objaviti.

avatar
Doki Daki
Saturday, 24.12.2016
10:57

Ovo je čisto dodvoravanje vlasti, jer i Partizan dobija od države, ali mnogo manje. Da kaže istinu, prošli bi kao KK Partizan sa Duletom. Baš njega briga što ćemo biti drugi iako smo bolji, bitno je da se njegova lična imovina uvećava.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.12.2016
01:46

Sta bi drugo rom rekao?! Odlazi!n#UpravaNapolje