Vučelić: "Nema rasprodaje, stiže UEFA licenca!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
09:29
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Milorad Vučelić podvukao je crtu posle prvih mesec dana svog mandata i izneo podatke o tome šta je do sada urađeno i šta su planovi za budućnost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novi predsednik i uprava fudbalskog kluba Partizan rukovode "Parnim Valjkom" već mesec dana što je bio razlog da prvi čovek crno-belih napravi osvrt na stvari koje su urađene, one koje su započete i planove za budućnost.

Prvi čovek JSD Partizan i njegove fudbalske sekcije govorio je za TV Partizan o gorućim pitanjima koja su od ključnog značaja za funkcionisanje kluba, a nezaobilazna tema bila su i sportska pitanja vezana za predstojeći prelazni rok.

Milorad Vučelić počeo je svoje obraćanje konstatacijom da u fudbalskom klubu Partizan u prethodnih godinu dana nije vladao haos već red, te da su rezultati rada privremene Uprave koja je nedavno dobila mandat za rukovođenje klubom vidljivi.

"U fudbalskom klubu Partizan nije bilo haosa, bilo je okolo, u medijima... Kod nas - nikakvog! Samo reda... To se vidi u pogledu finansijske, igračke situacije. U ovom trenutku nemamo više nijednog igrača koji nije potpuno u vlasnštvu Partizana. Dug sigurno neće da bude veći nego što je bio, biće manji, ali - ostavimo to konačnom izveštaju. Dakle, s te strane Partizan je sređena sredina. Dobićemo i UEFA licencu" poručuje Milorad Vučelić.

Nakon izbora za predsednika Partizana nije imao prilike da razgovara sa Nenadom Bjekovićem ali jeste sa nekima od bivših predsednika kao i bivših funkcionera kluba sa kojima očekuje susrete u nastupajućem periodu.

Kada je reč o finansijama, neizbežna tema je i "Slučaj Živković" koji potencijalno može da napravi veliki problem Partizanu ukoliko Arbitražni sud u Lozani presudi u korist Apolona.

"Stvari idu u našu korist. Isplivaćemo iz toga" optimista je Milorad Vučelić.

Sličan stav predsednik Partizana zauzima i po pitanju Sedrika Gogue koji je zatražio raskid ugovora na štetu crno-belih.

"Svi argumenti su na našoj strani" samouvereno konstatuje Vučelić.

Svakako da u datom momentu navijače najviše zanima kakva će biti transfer politika u zimskom prelaznom roku i da li će neki od pominjanih igrača zaista napustiti Humsku.

"Logično je da razmišljamo o prodaji Božinova, u junu mu ističe ugovor. Balažicu, na primer, ističe sada... Tačno je da se pominju Mihajlović, Vlahović, ali nemamo nijednu pismenu ponudu. Sve se radi planski, nema rasprodaje" ističe prvi čovek crno-belih.

Kompletan intervju Milorada Vučelića u kojem je govorio o različitim temama možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 25.11.2016
12:20

Doslo je zadnje vreme kad je upitna licenca za evropu.Dok nisu dosli ovi lopovi o licenci se uopste nije polemisalo.

avatar
Maximovic
Thursday, 24.11.2016
13:37

Nista konkretno i nista bitno. Jedno su price a drugo su dela i dokumentovane stvari. Sto nije rekao koliko smo duzni i koliko ce Partizanu trebati da ispliva iz toga. Ovo sto je ovde u tekstu kao da je copy/paste koji slusamo po par puta godisnje nebitno ko nam je predsednik zvuce vec ko pokvarena ploca koju puste sa vremena na vreme i mislim da ovo nikog nezadovoljava. Ja bi vise voleo da su izasli sa stanjem duga i obrazlozenjem plana da recimo naredne 3 godine nista konkretno neocekujemo kako bi se sanirao dug i vratili u normalu. Nego ovako da slusam price a mi tonemo sve vise i vise. Ovaj trenutni tim jeste bolji od proslogodisnjeg ali nemoze da se meri sa timom kad smo imali Ivanova i Kamaru kao sto ni taj tim nemoze da se meri sa onima pre kad smo imali Klea, Dr.MOA i Dieru,Zuku tako da mi samo tonemo sve vise i vise a nigde se nevidi to vracanje duga. Ja licno mislim da je jedini izlaz iz situacije da moras igrati LS jer jedino tu leze pare a da bi to igrao moras imati ozbiljan igracki kadar 3 god i to da iako neudjes u evropu prve godine da se zrtvujes za naredne 2 i da se po svaku cenu odrzi ceo tim. i u naredne 2 sezone da se pokida domace prvenstvo i da se obezbedi LS a zatim dolaze premije od nje kao i od prodaje tih igraca koji ce se tamo dokazati. Znaci jedini nacin je ili LS ili rasprodati sve i igrati sa klincima koji na godisnjem nivou nece biti trosak za klub veci od 2-3 mil evra i onda zaradjivati od njihove prodaje. Sta god od ta dva je bolje nego ovo tumaranje u prazno sa ljudima koji samo gledaju svoj dzep a ne kako da nesto osposobe da valja.

avatar
Anderton
Thursday, 24.11.2016
10:53

Vučela ako prodaš Bugarina dobićeš jedan mali plus od mene. Doduše ne znam ni ko bi ga kupio...a još ako bi neko platio, to bi bio posao godine.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
10:30

Stize licenca, neka nas se Glentoran plasi!