Vučela ''pecnuo'' Marka Simonovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle najnovijeg derbija i pobede crno-belih nad favorizovanom Zvezdom, i predsednik FK Partizan rado govori o košarci...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kompletna Partizanova ekspedicija na pripremama na Kipru, pojačana članovima najužeg rukovodstva kluba, u nedelju uveče je pratila TV prenos košarkaškog derbija u okviru 21. kola ABA lige, između Partizana i Crvene zvezde mts.

Crno-beli su slavili sa 86:81, prekinuli niz nepobedivosti najvećeg rivala, a ovaj njihov trijumf je, kako smo juče već objavili, dodatno podigao samopouzdanje i fudbalerima Partizana da i oni 4. marta naprave podvig na Marakani i eventualno se približe Zvezdi u borbi za šampionsku titulu.

Posle svega, i predsednik Partizana Milorad Vučelić je bio dodatno raspoložen u razgovoru sa novinarima, pa se nije libio da prokomentariše i dešavanja i košarkaškom derbiju.

Kako prenosi ''Žurnal'', on priznaje da se najviše plašio Marka Simonovića i njegove ''artiljerijske paljbe'', ali s obzirom da se protiv Partizana nije proslavio, Vučelić je iskoristio priliku i da popularnog Simona ''pecne'' na temu - reprezentacije!

''Nisam verovao. Pratim, vidim vodimo, ali plašio sam se da će Simonović da pogodi dve trojke... A u reprezentaciji ne može da pogodi...'', primetio je Vučela, koji izgleda, košarku ne prati tek od juče...





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 50
Tuesday, 07.02.2017
20:47

Uopšte ne vidim smisao i povezanost izrečenog, a niti razlog za to. Sramota da je ovo predsednik JSD Partizan i FK Partizan.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 07.02.2017
14:02

Moze da me pecne dole,cobanin

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 07.02.2017
13:12

Pitanje za Sportske - gde možemo da nađemo dokument Uslovi korišćenja i komentatisanja? Ili vi to koristite kao izgovor kad vam nečiji komentar ne odgovara?

Ovde su uslovi korišćenja:

http://www.sportske.net/uslovi-koriscenja.html

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 07.02.2017
16:19