Vreme ističe, hoće li Partizan konačno dovesti štopera?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2017.
09:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ekipa Partizana se uveliko priprema u Sloveniji za drugi deo sezone, a prioritetni zadatak u tekućem prelaznom roku još nije obavljen. Sada je neizvesno i da li će...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev i trener Marko Nikolić su i naglasili da ove zime neće biti mnogo transfera u Humskoj, s obzirom da se ekipa već iskristalisala, kao i da još uvek niko osim Balažica nije otišao.

Međutim, od starta se govorilo da će crno-beli biti pojačani baš na toj, štoperskoj poziciji, a izbor je pao na iskusnog Nikolu Vujadinovića.

Međutim, dani prolaze, Partizan je već počeo da igra i kontrolne utakmice, a od realizacije tog posla i dalje nema ništa.

Vujadinović još nije raščistio sa Kinezima, pa crno-belima ostaje da i dalje čekaju, a sudeći po najnovijoj izjavi Ilieva, nekog pomaka i dalje nema. Možda ga uopšte i ne bude.

''Iskreno, nekoliko dana se nismo čuli s Vujadinovićem. Očekujemo njegov poziv da nam potvrdi da dolazi. U principu, nemamo žurbu što se tiče te pozicije jer smo popunjeni kvalitetno.

Dobro bi nam došao, ali nije smak sveta ako ne dođe. Daćemo mu još koji dan, pa ćemo videti'',
istakao je Iliev i naglasio da crno-belima nije neophodno ni da traže neke rezervne varijante.

Razlog više za takav stav Ilieva jeste činjenica da je Bojan Ostojić, koji je letos došao iz Čukaričkog, ostavio odličan utisak, iznad očekivanja, pa se sada na njega mnogo ozbiljnije računa.

''Razmišljamo o produžetku saradnje s Ostojićem. Njegov slučaj uopšte nema znak pitanja. On je igrač Partizana za duži period. Najozbiljnije računamo na njega'', otkrio je Iliev, a prenosi ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Wednesday, 25.01.2017
16:34

pod hitno da se produzi sa ostojicem ali bojanom a ne milosem lol!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
18:36

Sa Milosem ni ne mora, taj izgleda ima dozivotni ugovor, zauvek ce ostati tu.

avatar
Strasko
Wednesday, 25.01.2017
16:03

I nema potrebe za stoperom, ima ih dovoljno. Bolje dovesti nekog ko ce da zamjeni Vulicevica.

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 25.01.2017
16:02

Klub se raspada izbacen iz evrope a vama stalo do stopera...

avatar
Anderton
Wednesday, 25.01.2017
14:45

Ovako su se komšije natezale sa onim Mitrovićem letos. Neće niko da raskine ugovor ako ima dobru platu, nema ljubavi kad su pare u pitanju.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 25.01.2017
12:25

Pa sad ako ne stigne nije strašno! Tu su Bleki i Ostoja a rezerve Ćirković i Bošnjak. Eventualno Simić da se dovede umesto Vujadinovića ako do polaska na Kipar ne stigne u Beograd!