Vredele ''Grofove'' kritike! Stiglo ''kilo kafe'' za 13. u nizu!

Autor: Beta Beta
subota 31.10.2015.
20:17
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se raduje što je trijumfom nad OFK Beogradom nastavljena pobednička serija u Super ligi, kao i da se nada da će tim tako igati do kraja.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je na svom stadionu sa 4:1 savladala OFK i tako zabeležila 13. uzastopnu prvenstvenu pobedu. Crveno-beli sada imaju 44 boda, 17 više od drugoplasiranog Borca, a 19 od Čukaričkog i Partizana, koji imaju utakmicu manje.

"OFK se do crvenog kartona branio izvanredno, ali nam je njihov igrač pomogao, na našu sreću. Posle toga je bilo pitanje vremena kada ćemo i koliko golova postići. Raduje me što nastavljamo pobednički niz, nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Crveno-beli su nastupili bez najboljeg igrača ove sezone Aleksandra Kataija, kao i Sava Pavićevića, a Božović je rekao da mu je žao što njihove zamene neće igrati na narednoj utakmici.

"Neću biti na slatkim mukama, muke tu nema. Vratiće se Katai i Pavićević, biće muka za ove što su igrali jer neće igrati sledeću", kazao je trener Zvezde.

On je dodao da mu se dopala igra dvostrukog asistenta Bruna Matosa, a da se dvostrukom strelcu Slavoljubu Srniću isplaćuje veliki rad i želja tokom utakmice.

Božović je istakao da ga raduje što je Ugo Vijeira postigao pogodak.

"Izvanredno je kad centarfor da gol, pogotovo iz igre. Pokazao mi je da nisam u pravu jer sam govorio da 'nemojte kroz sredinu', a on je otišao kroz sredinu", naveo je Božović.

Prema njegovim rečima, dobra osobina ekipe je to što mlađi igraći uzimaju dobre osobine starijih i iskusnijih.

Kada je reč o poseti, Božović je rekao da je "bilo mnogo navijača", s obzirom na to kakvo je bilo vreme.

"Uvek može više, ali možda smo i dosadili", rekao je Božović uz osmeh.

Božović je kazao da je razgovarao sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem nakon jučerašnje konferencije na kojoj je kazao da u klubu "nema ni kafe".

"Razgovarao sam, doneo mi je kilo kafe", rekao je Božović.

On je naveo da je "odlična situacija" u klubu kada je u pitanju novac, iako je juče kazao da igrači mesecima ne primaju novac.

"Ne znam koliko je para stiglo, ne vodim računa o tome, zanima me samo ekipa. To su tako velike cifre da me glava zaboli. Mislim da Zvezda treba da ima predsednika i upravu. Prošlo je tri meseca, sami recite da li treba neko da se zainteresuje", rekao je Božović.

Zvezda će u narednom kolu dočekati Metalac, dok će OFK na svom terenu igrati protiv Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Siniša Milja Maksimović
Sunday, 01.11.2015
13:52

smejurija od kluba nemaju ni za kavu a igrali bi ligu sampiona al ja mislim da polako počinje raspad u klubu čim bude prvi kiks bice svega

avatar
ujka Vanja
Sunday, 01.11.2015
01:37

Cim Grof zakuka eto rezultata.

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 31.10.2015
23:51

Vieira dao gol? Dali je moguce :)

avatar
ujka Vanja
Sunday, 01.11.2015
01:37

Pa taj jedino moze da da gol krs golmanima.

avatar
Zvezdu voli Srbija
Saturday, 31.10.2015
22:50

Grof je pravi Grof, a to ima samo u Zvezdi.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 31.10.2015
21:36

Grof je uvek dobro raspolozen covek. Stvarno mnogo pozitivana licnost koja oko sebe siri neku pozitivnu energiu sto se odrazuje i na igru Zvezde bez obzira na tesku financijsku situaciju.

avatar
gosfkcz
Saturday, 31.10.2015
22:03

Mozda bi ipak trebalo da povede racuna o tome sta su unutrasnja pitanja kluba a sta je za novinare,pogotovo ove sto vole da izvlace iz konteksta.

avatar
gosfkcz
Sunday, 01.11.2015
02:55

Dimitrije95 Kada odrastes shvatices da se neke stvari ne pricaju komsijama,prijateljima niti bilo kome vec ostaju u porodici.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 01.11.2015
01:39

Samo nakon utakmice protiv OFK-e u 1 kolu kad je iskljucen nije bas bio raspolozen,i tad je rekao da vise nece davati izjave,a cim je upisana pobeda posle te utakmice,odmah je pogazio datu rec.

avatar
Dimitrije95
Saturday, 31.10.2015
23:14

Mozda bi ipak klub kao sto je Crvena Zvezda trebao da ima upravu, ustvari morao bi da ima. Ko je predsednik? Generalni ? Sportski ? Ko? Sve su to od danas do sutra tkz. VD.nGrof sa svojim pomocnicima i igracima vode glavnu rec. Da nije smesno bilo bi tuzno. I treba da iznosi ovakve stvari, da ljudi znaju da nije sve tako sjajno. I da u takvoj situaciji ipak vlada predivna atmosfera medju igracima. Bio je avgust pa septembar sad decembar pa ce da bude jun. I sve u krug.nNista dok Grof ne dovede svoje ljude hahah :D