Vrede kritike - Albance će sačekati novi ''tepih'' u Humskoj!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.09.2014.
10:35
Izvor: Sportske.net, Blic

Posle najnovijih kritika na račun stanja terena na stadionu Partizana, izgleda da je počelo ubrzano da se radi na rešavanju ovog višegodišnjeg problema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Izjave pojedinih reprezentativaca Francuske, poput Morgana Šniderlina i Karima Benzeme, koji su se posle remija (1-1) protiv naših ''Orlova'' u Humskoj žalili na veoma loš teren u Humskoj, izazvale su dosta reakcija na ovim prostorima, ali što je najvažnije, ni oni nadležni za rešavanje problema nisu ostali ravnodušni.

Naime, kako prenosi današnji ''Blic'', direktor Partizanovog stadiona Aleksandar Stepanović je najavio da bi do 14. oktobra i gostovanja Albanije u kvalifikacijama za EP, stadion u Humskoj konačno mogao da dobije novi ''travnati tepih'' - prvi put posle 10 godina.

''Već smo kontaktirali firmu iz Mađarske koja je radila terene u Staroj Pazovi, na Marakani i u Podgorici. Moraće i meč sa Totenhemom da prođe ovako, a onda bismo zamenili jedno domaćinstvo u Superligi, i nadam se da bi sve moglo da bude završeno za tri do četiri nedelje'', objašnjava Stepanović.

U međuvremenu, kritike koje je su Francuzi izneli na račun Partizanovog stadiona i čuđenje zbog čega Srbija nema bolji stadion, prokomentarisao je i naš bivši selektor Ilija Petković.

''Ma, dajte, molim vas. Pa, mi smo imali bolje stadione od Francuza u vreme dok sam ja igrao fudbal. A onda im je pomoglo Svetsko prvenstvo, kao i Nemcima, da dobiju modernu infrastrukturu, pa sada hoće da nama dele lekcije'', poručuje Petković, a prenosi ''Blic''.

Ipak, izgleda da će te njihove kritike i ''deljenje lekcija'' brzo doneti konkretan rezultat na stadionu Partizana...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke