Voždovčani: "Čukarički je favorit"

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
14:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković ocenio je danas da je ekipa Čukaričkog favorit u dvomeču polufinala Kupa Srbije, ali da je njegov tim spreman da načini iznenadjenje i plasira se u finale.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca sastaće se sutra na Banovom brdu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Imamo želju i ambiciju da se što bolje pokažemo i da iznenadimo favorita u ovom dvomeču. Ove dve ekipe se dobro poznaju i siguran sam da su utakmice koje slede obećavajuće. Videćemo šta će teren da nam donese i kakav će biti konačan ishod", rekao je Milinković novinarima u Beogradu.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Voždovca igraće se sutra na na Banovom brdu od 16.00, dok je revanš na programu 8. aprila.

"Igramo polufinale protiv jedne zaista dobre ekipe. Oni su izuzetno kvalitetan sastav i imaju sav naš respekt. Očekujemo da će im se u tim vratiti Zoran Rendulić i Obeng Regan, koji će sigurno doprineti kvalitetu", rekao je Milinković.

On je dodao da u njegovom timu nema kadrovskih problema i da će ekipa "napasti sa svim raspoloživim snagama".

Fudbaler Voždovca Nemanja Zlatković kazao je da se u kup takmičenjima najčešće dešavaju iznenadjenja.

"Čukarički je favorit, ali ovo je kup takmičenje i svi znamo da u njima najčešće dolazi do izenandjenja. Siguran sam da imamo snage i kvaliteta da iznenadimo rivala... Pre neki dan smo imali neko slikanje u klubu, a ja sam rekao da će iznad fotografije na kraju stajati 'osvajači Kupa Srbije'", kazao je Zlatković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke