Voždovac već počeo pripreme, čekaju se pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.06.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Za fudbalere Voždovca je odmor već završen i popularni ''Zmajevi'' su još u ponedeljak započeli pripreme za narednu sezonu.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Posle teške sezone, u kojoj su do samog finiša vodili borbu za opstanak u Superligi, u Voždovcu žele da u narednom šampionatu, koji startuje 18. jula, pokažu mnogo više.

Činjenica da su prvi od superligaša započeli pripreme dodatno govori o ozbiljnosti sa kojom ''Zmajevi'' pristupaju svojim obavezama, a šef stručnog štaba Bratislav Živković veruje da će njegov tim u sledećoj sezoni imati mnogo značajniju ulogu.

''Ne želimo da nam se ponovi sezona za nama. Imamo malo veće ambicije i pokušaćemo da igramo bitniju ulogu u našem fudbalu. Prošle sezone bilo je mnogo dolazaka i odlazaka, dosta promena koje su se odrazile na rezultate.

Poučeni tim iskustvom, trudili smo se da zadržimo kostur tima, da ostanu svi oni koji su snosili najveći teret u borbi za opstanak. Samo ćemo nadgraditi nivo igre sa pojačanjima. Nadamo se da ćemo napraviti dobar superligaški tim i da ćemo ove sezone biti uspešniji'',
izjavio je Živković.

Ipak, Voždovac su napustila trojica igrača, Danilo Nikolić,  Davor Škerjanc i Milan Jokić, a blizu odlaska u inostranstvo je i iskusni golman Nemanja Supić.

Kada su u pitanju pojačanja, akcenat će biti na ofanzivnoj liniji tima, što je potvrdio i generalni direktor kluba Goran Grkinić.

''Stupili smo u kontakt sa par igrača, ali još ne želim da govorim o imenima. U potrazi smo za igračima na krilnim pozicijama i napadačima. Potrudićemo se da konačnu odluku donesemo pre odlaska na pripreme u Sloveniju. Nije isključeno da će biti još par odlazaka iz tima'', izjavio je Grkinić.

Dodajmo još da, prema planu priprema, ''Zmajevi'' ostaju do 28. juna u Beogradu, a onda slede desetodnevne pripreme u Sloveniji.

Novu sezonu započeće gostovanjem ekipi Rada u prvom kolu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke