Voždovac razmatra povlačenje Babovićeve "osmice"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
21:28
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Koliko su u FK Voždovac oduševljeni svime što je Stefan Babović u prethodnoj sezoni učinio za klub najbolje govori podatak da superligaš iz naselja Braće Jerković razmatra mogućnost povlačenja iz upotrebe dresa sa brojem "8".

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac odlučio je da oda posebno priznanje Stefanu Baboviću, momku koji je u povratničkoj superligaškoj sezoni "Zmajeva" izrastao u najboljeg pojedinca tog tima.

U petak je u prostorijama FK Voždovac u TC "Stadion" Stefana Babovića primio predsednik kluba Marko Zdravković i tom prilikom mu predočio da je odlučeno da njegov dres bude uramljen i postavljen u pres salu.

Babovićeva "osmica" uskoro bi mogla da bude povučena iz upotrebe čime bi, kako stoji na sajtu "Voždovca, bilo odato priznanje istinskoj legendi kluba!


"Stefan je jedan od najboljih veznih igrača koji je nastupao na ovim prostorima u prethodnoj deceniji i njegov doprinos u povratničkoj sezoni 'Zmajeva' u JSL je nemerljiv" piše na sajtu Voždovca.

Bivši fudbaler Partizana, OFK Beograda, Nanta i Fejnorda u prethodnoj sezoni odigrao je 21 utakmicu i postigao tri gola premda je Babovićev učinak za tim iz Zaplanjske imao mnogo veći značaj.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke