Voždovac promovisao bivše fudbalere "večitih"

Autor: Beta Beta
sreda 25.01.2017.
17:28
Izvor: Beta

Novi fudbaleri Voždovca Ivan Marković i Borko Duronjić rekli su danas da su zadovoljni što su došli u taj klub i dodali da je cilj ekipe plasman u plej-of.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ivan Marković (1994) je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde i Partizana, u karijeri je nastupao i za Koronu Kjelce, CSKA iz Sofije, Levaljakos iz Grčke, Černo more, a u Voždovac je došao je iz Gjeonama iz Južne Koreje.  Igrao je i za mlađe selekcije Srbije.

"Drago mi je i srećan sam što sam se vratio u Srbiju. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio, Voždovac je prava sredina za mene. Ekipa ima potencijal, dobro se radi i verujem da ćemo ostvariti cilj, a to je plasman u plej-of", rekao je Marković, navodi se na sajtu Voždovca.

Napadač Borko Duronjić rekao je da je Voždovac jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji.

"Pravi klub za nas. Pre svega cilj nam je plej-of, a onda i Evropa. Mislim da možemo da ostvarimo zacrtano, odlična atmosfera nas prati, ali videćemo sve na terenu", naveo je on.

Borko Duronjić (1997) je bio kapiten omladinske selekcije do 18 godina, a u Voždovac je došao iz OFK Beograda, dok je u mlađim kategorijama branio boje Crvene zvezde.

Fudbaleri Voždovca putuju u petak u Tursku na drugu fazu priprema, a u Antaliji će boraviti od 27. januara do 9. februara.

U sklopu priprema ekipa Ilije Stolice odigraće četiri kontrolne utakmice. Beogradski tim će 31.  januara protiv Ordabašija, a 4. februara dva meča, pre podne protiv Akademije Pandev a popodne protiv beloruskog Šahtjora. Poslednju utakmicu na pripremama Voždovac će igrati 8. februara protiv ukrajinskog Stalja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke