Voždovac predstavio pojačanje iz Partizana

Autor: Darko Mitrović
petak 18.08.2017.
19:00
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

''Zmajevi'' jači za još jednog ofanzivnog fudbalera.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Voždovac je dobio još jedno pojačanje.

U pitanju je Igor Maksimović, 18-godišnji momak, koji u Voždovac dolazi iz Partizana gde je igrao u omladinskoj konkurenciji.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a nastupao je i za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije. Na 23 utakmice u dresu sa državnim grbom postigao je i dva pogotka, a iz tog perioda se odlično poznaje i sa aktuelnim trenerom Voždovca Ilijom Stolicom.

Upravo on ga je i predstavio na konferenciji za medije.

''Čestitke Igoru na potpisivanju profesionalnog ugovora, veliko je zadovoljstvo što je tu sa nama. Dobro se poznajemo iz mlađih reprezentativnih selekcija,  sarađivali smo dve tri godine zajedno.

Imam samo reči hvale i poruku da je došao upravi klub i pravu sredinu, gde će moći da se razvije i napreduje u skladu sa svojim velikim potencijalom. Na obostrano zadovoljstvo mi je čast da predstavim jedno ovakvo pojačanje za sve nas u klubu''.

Maksimović je izrazio zahvalnost Voždovcu na ukazanoj prilici da se nametne, a sada je na njemu da opravda očekivanja.

''Želeo bih da se zahvalim šefu na dobrodošlici i pohvalama. Želeo bih da se zahvalim klubu koji mi je pružio priliku da se razvijam kako je neophodno i da nastavim fudbalsku karijeru na pravi način.

Igrama za omladince i radom, nadam se da ću uspeti da se nametnem šefu stručnog štaba da zaigram u prvom timu. Ipak, prava dokazivanja tek slede'', istakao je u svom prvom intervjuu Igor Maksimović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Friday, 18.08.2017
20:47

neeeee, pa zasto njega niste prikljucili prvom timu, vise koristi bi imali od njega nego od Pantica