Voždovac poštuje Radnički, ali želi pobedu u Nišu

Autor: Beta Beta
petak 21.04.2017.
20:01
Izvor: Beta

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da su njegovi fudbaleri orni da protiv Radničkog igraju dobro i ostvare važnu pobedu u borbi za Evropu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Unapred se radujemo utakmici u Nišu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej-of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da završimo prvenstvo", rekao je Stolica na konferenciji za novinare.

Voždovac će gostovati Radničkom u 32. kolu Super lige Srbije, drugom u plej-ofu. Beogradski klub je šesti na tabeli sa 23 boda, jednim više od sedmoplasiranog rivala iz Niša.

Stolica je naveo da je njegova ekipa spremna i da su svi igrači u pogonu.

On je izrazio poštovanje Radničkom, za koji je kazao da je klub sa velikom tradicijom.

"Poštovanje svakako i za stručni štab i njihovog trenera Milana Rastavca, kojeg izuzetno cenim. Igrački kadar je fenomenalan. Radnički je klub koji takodje pretenduje na Evropu i sve ljubitelje fudbala očekuje jedan zanimljiv i kvalitetan fudbal", kazao je Stolica.

Fudbaler Voždovca Nemanja Nikolić rekao je da je spreman za duel sa ekipom koja ima slične ambicije kao njegova.

"Utakmica će biti podjednako teška za obe ekipe, bez obzira na to što se igra u Nišu. Imamo svoje ambicije i svoj plan. Znamo šta želimo. Pružićemo maksimum i, kao u svakoj utakmici, idemo na tri boda. Znamo da Radnički ima dobrog trenera i pojedince, takodje i sličnu filozofiju igre i rada kao mi. Analizirali smo ih dobro", rekao je Nikolić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke