Voždovac ostao bez trenera

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.11.2016.
15:22
Izvor: Beta

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Bratislavom Živkovićem zbog loših rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Bratislavom Živkovićem zbog loših rezultata.

"Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Medjutim, spletom odredjenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu", navodi se u saopštenju na sajtu Voždovca.

Voždovac je u subotu izgubio od Čukaričkog sa 1:2 i pretrpeo peti uzastopni poraz u prvenstvu, pa zauzima 12. mesto na tabeli sa 14 bodova.

"Kao klub koji gaji dobre medjuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu", piše u saopštenju.

Voždovac je poželeo Živkoviću mnogo uspeha u narednom periodu i naveo da će vrata kluba će za njega uvek biti otvorena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke