Voždovac ostao bez dvojice važnih igrača, ali današnjih 7:0 uliva optimizam

Autor: Beta Beta
utorak 17.01.2017.
18:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da je zadovoljan urađenim u prvoj nedelji priprema za prolećni deo sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Takođe, dodao je i da ga raduje što su prvom timu priključena petorica omladinaca.

''Prva nedelja je ispunila očekivanja. Zadovoljni smo sa kakvom su formom došli igrači sa pauze, što samo pokazuje nivo svesti, odgovornosti i ambicija. Bez obzira na sve poteškoće sa vremenskim uslovima, uspeli smo da sprovedemo predvidjeni plan u prvoj nedelji", rekao je Stolica, a preneo je klupski sajt.

Stolica je rekao da su ekipu ove zime napusili Marko Jovanović i Nikola Lukić, ali da su petorica omladinaca priključeni prvom timu.

"Što se tiče odlazaka, ostali smo bez Jovanovića i Lukića koji su bila dva važna igrača u našem sistemu. Pokušaćemo da nadomestimo njihov izostanak i da uigramo igrače za ta mesta.

Sa posebnim zadovoljstvom moram da naglasim da su radu prvog tima priključena petorica omladinaca i da ćemo u budućem periodu još više da koristimo decu iz našeg omladinskog pogona"
, kazao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca su danas u prijateljskoj utakmici pobedili Hajduk sa Liona sa 7:0, a naredni rival "zmajeva" biće Radnički iz Obrenovca.

"Imamo još jednu utakmicu do odlaska u Antaliju, gde ćemo nastaviti da sprovodimo zamisli i uigravamo ekipu", rekao je Stolica.

Ekipa Voždovca na drugi deo priprema u Antaliju kreće 27. januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FkpCascais
Tuesday, 17.01.2017
23:55

Imate li vi namere da neko pojačanje dovedete? A da se malo potrudite i pronađete nekog dobrog a jeftinog stranog reprezentativca da obogati malo ovu našu ligu? Imate kao skaute za Bosnu kako to da Travančić iz Pazara prešao u Niš a vas svi talenti iz regiona nešto zaobilaze? Dovedoste Boljevića i Radovića uf jaka stvar već ste ih oterali. Hvalite se brojem ubačenih omladinaca, bolje ubacite jednog kvalitetnog nego da gledamo 5 prosečnih golobradih anonimusa kako guraju loptu. Kako radite čini mi se da samo zauzimate mesto u Superligi nekom malo ambicioznijem timu, ovako bolje igrajte u Srpskoj Ligi Beograd. A sad ajde lepo pokažite da nisam u pravu i kad već prodajete sve što valja, dovedite barem nešto kvalitetno u našu ligu kao što to recimo Javor ili Napredak rade.