Voždovac - ''Klub za primer, najsvetlija tačka srpskog fudbala!''

Autor: Beta Beta
sreda 09.11.2016.
21:13
Izvor: Beta

Novi trener Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da smatra da nije mogao da odabere bolji klub za početak karijere i dodao da se radi o "najsvetlijoj tački srpskog fudbala".

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Stolica je kazao da je ambicija Voždovca da udje u plej-of Super lige. On je, takođe, rekao da je dosadašnji trener Bratislav Živković dobro radio.

"Pratio sam Voždovac, poznajem i igrače i smatram da za početak karijere nisam mogao bolje da odaberem. Za Voždovac mislim da je najsvetlija tačka srpskog fudbala, klub za primer, sa specifičnom atmosferom i nisam puno razmišljao o ponudi", rekao je Stolica na predstavljanju.

Novi trener beogradskog kluba je rekao da ga raduje volja kod igrača, koja vraća optimizam.

"Bitno je da probijemo psihičku barijeru. Igrači su veliki profesionalci i verujem da će vrlo brzo prihvatiti sistem", rekao je Stolica.

Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić zahvalio je na radu prethodnom treneru Bratislavu Živkoviću.

"On je odličan čovek i stručnjak, ali rezultati nažalost nisu bili na očekivanom nivou. Sporazumno smo se rastali i moram reći da su mu vrata Voždovca uvek otovorena", rekao je Grkinić.

On je naveo da je Stolica bio "prvi pik" Voždovca jer je klub želeo da ekipu vodi "mlad stručnjak sa velikim potencijalom, pred kojim je vrhunska karijera".

"Cilj nam je da udjemo u plej-of i verujem da ćemo uspeti u tim namerama", kazao je Grkinić.

Stolicini pomoćnici biće Aleksandar Linta i Miljan Vesić, dok će Darko Obradović ostati kondicioni trener.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke