Voždovac ide na pobedu protiv Zvezde

Autor: Pavle Knežević
petak 15.09.2017.
16:16
Izvor: Sportske.net

Trener Voždovca Ilija Stolica najavio je da će njegov tim ići na pobedu protiv Crvene zvezde u nedeljnom meču.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca uzeli su krajem prošle i početkom ove sezone dva najveća "skalpa" u srpskom fudbalu, Partizana i Crvene zvezde, ali nemaju nameru da se sada zaustave. Trener "zmajeva" Ilija Stolica rekao je danas da će njegova ekipa želeti da se u ponedeljak nadigrava sa crveno-belima.

"Čeka nas praznik fudbala. Imamo vrhunskog protivnika ispred sebe, u šta smo se uverili nakon njihovih igara u dosadašnjem delu prvenstva, ali i na evropskoj sceni. Očekujemo pravu fudbalsku predstavu. Radujemo se tome, igrači su i raspoloženi i spremni", rekao je Stolica danas novinarima na Dušanovcu.

Voždovac je pred kraj prošle sezone pobedio Zvezdu i tako direktno rešio šampionsku trku, ali je početkom ove pobedio u gostima Partizan i pokazao da ima ozbiljne namere.

Da li će njegova ekipa imati prednost zbog toga što je Zvezda u četvrtak počela takmičenje u Ligi Evrope, u jednom velikom i emotivnom meču?

"Zvezda ima dovoljan fond igrača. Znam šta znači evropska utakmica i kolika je emotivna ispražnjenost nakon odigranog meča. Nema sumnje da će gosti znati adekvatno da promene i zarotiraju ekipu i pripremiće se dobro za utakmicu sa nama.

I mi smo imali utakmicu u sredu, jedno evropsko gostovanje za nas. Ekipa Napretka i grad Kruševac takođe pretenduju na izlazak u Evropu. Teška utakmica i teško gostovanje, ali verujem da ćemo i mi i gosti naći znanja, snage i volje da prikažemo u nedelju prublici na Voždovcu pravi fudbal
", rekao je Stolica.

Trener Voždovca imajo je samo reči hvale za svog kolegu Vladana Milojevića, ali nije krio ambicije svog tima.

"Pored nadmudrivanja igrača na terenu, očekuje nas taktičko nadmudrivanje dva stručna štaba. Sa druge strane je vrhunski stručni štab, svideo mi se način igre, pristup disciplini koju imaju u igri. Znaćemo i mi na koji način treba da im odgovorimo na terenu, jer pored nadigravanja u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, tako će biti i ovaj put", rekao je Ilija Stolica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Saturday, 16.09.2017
10:35

Hocete i protiv partizana na pobedu? Ili cete da sirite noge?

avatar
Man.United99
Friday, 15.09.2017
18:39

Ne razumijem sta je tu cudno pa tako treba da ide svaka ekipa protiv svakog. E sad nacin na koji to planiraju ostvariti to je vec na struci da odluci

avatar
denikv
Friday, 15.09.2017
17:44

naravno sta bi drugo. anjdelokovic daje jedan sigurno.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.09.2017
16:34

Radonja daje 2 gola!!

avatar
RIP KOBE
Friday, 15.09.2017
16:30

stolica na krovu!