Voždovac bi pobedu protiv Zemuna, gosti znaju šta ih čeka "Na krovu"

Autor: Pavle Knežević
petak 29.09.2017.
17:00
Izvor: Sportske.net

Igrači Voždovca hoće da ponovo vežu pobede, Zemunci znaju odakle preti opasnost.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Voždovac je prošle nedelje pobedio Mladost 3:1 i sada se nada da će protiv Zemuna ponovo da se vrati na pobednički kolosek. "Zmajevi" su pre utakmice u Lučanima odigrali šest mečeva u kojima su zabeležili samo jednu pobedu. Tu spada i eliminacija iz kupa od nižerazredne Budućnosti iz Dobanovaca.

Sa druge strane, Zemun je vezao šest prvenstvenih utakmica bez poraza, u kojima je ostvario tri pobede i tri remija. Zemunci su takođe ispali iz kupa, pošto ih je Rad pobedio na penale.

Prvotimac Voždovca Marko Putinčanin očekuje težak meč, baš kao što su bili svi do sada.

"Ako budemo ušli dovoljno motivisani i koncentrisani, mislim da rezultat neće izostati. Sigurno je da neće biti lako. Zemun ima seriju dobrih rezultata, ali i mi iza sebe imamo dobru igru i na krilima smo pobede iz Lučana. Što je najbitnije odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Svi smo puni samopouzdanja i jedva čekamo da počne utakmica", rekao je Putinčanin.

U Lučanima je kod sva tri gola asistirao Borko Duronjić, koji je najavio da će tim ići u pobedu i protiv Zemuna.

"Spremamo se za Zemun kao i za svaku drugu utakmicu. Dolazi nam ekipa koja je veoma čvrsta, ali naš cilj je da uzmemo nova tri boda. Neće biti lako. Ipak, stručni štab nas je pripremio za susret kod kuće, imamo motiva, pogotovo posle dve velike pobede u gostima, protiv Mladosti, te i sada idemo da osvojimo nova tri boda", rekao je on.

Trener Zemuna Milan Milanović bio je pun hvale na račun Voždovca.

"Voždovac odlično igra, isto kao i Spartak, s kojim smo igrali prošle nedelje (1:1). Igraju slično, agresivno, brzo, idu unapred. E sad, mi koliko možemo, probaćemo da se odupremo. Nadam se da ćemo uspeti da zatvorimo njihove napade i da sačekamo šansu iz nekih kontri.

Oni Nemaju standardnu ekipu, često rotiraju. Imaju standardnu odbranu, napad stalno rotiraju, stalno su sveži, agresivn i brzi. Imaju česte rotacije u igri i više načina na koji postižu golove. Ako ih zatvorimo, imamo dosta šansi
", rekao je Milanović za Sportske.

Kojim ishodom biste bili zadovoljni?

"Svaki bod je važan i sa svakim bodom čovek mora da bude zadovoljan, pogotovo kad se igra protiv Voždovca. Oni su apsolutni favoriti kod kuće, imaju inicijativu i igraju ofanzivno", rekao je trener Zemuna.

Utakmica Voždovac-Zemun igra se sutra od 17 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke