Vošo, Jokan će ti dati savet!

Autor: Miloš Marković
petak 07.08.2015.
13:55
Izvor: Sportske.net

Imaće Vojvodina informacije iz prve ruke o rivalu u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Posle eliminacije Sampdorije, Vojvodina se našla u toj konkurenciji, a žreb joj je za rivala dodelio češku ekipu Viktoriju iz Plzena.

Prva utakmica igra se 20. avgusta u Češkoj, a revanš je na programu 27. avgusta na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

"Žreb nam je bio naklonjen, iako je za sada češki tim za nas nepoznanica.", rekao je Zlatomir Zagorčić, šef stručnog štaba Vojvodine u svojoj prvoj reakciji na žreb.

Ipak, Voša će dobiti 'pomoć' i savet, Slaviša Jokanović je upravo ovaj tim eliminisao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Imaćemo veoma brzo neophodne informacije o rivalu od Slaviše Jokanovića, čiji Makabi je eliminisao Viktoriju. U svakom slučaju, sve ekipe koje su stigle do ove faze takmičenja nisu slučajno tu, imaju kvalitet, a nama su u fokusu trenutno prvenstvene utakmice u domaćoj konkurenciji koje su pred nama.", rekao je trener Vojvodine.

U osvrtu na činjenicu da revanš igra kući, trener Vojvodine ipak upozorava.

"Kada pogledamo unazad, Sampdoriju smo u gostima dobili 4:0, pa smo u revanšu kod kuće izgubili od te fantastične ekipe. To što ćemo biti domaćini u revanšu ništa posebno ne mora da znači, ali generalno je prednost", rekao je Zagorčić.

On je kazao da pripreme za te duele počinju odmah, ali da ekipa ne sme da se opusti, jer će u međuvremenu odigrati tri prvenstvene utakmice.

"Moraćemo da izvučemo maksimum iz predstojeće tri prvenstvene utakmice. Ritam igranja u četvrtak pa u nedelju je mnogo naporan, tako da ne sme da bude opuštanja"
, kazao je Zagorčić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan123
Friday, 07.08.2015
17:04

Ne moze da se ponovi samdorija dva puta

avatar
Docke
Friday, 07.08.2015
18:58

Ne, zaista ne moze, ali tamo neki Cernomoreci, Ludogoreci ili Kairati ponavljaju se konstantno iz godine u godine, bez obzira sto se tim propalim parazitskim beogradskim blizancima, daju milioni i milioni oteti od do smrti oporezovanih gradjana. Ali cekaj, to tebe naravno ne pogadja, ti ne pljujes pare za parazite, ceo dan sedis ispred tog komjutera i pises gluposti...

avatar
Friday, 07.08.2015
19:38

ti stvarno imaš problem jedino sigurno zvezda je završila svokj evropski put a sve ostalo je moguće, ti si juče pisao da voša ispada od Sampe

avatar
Maximovic
Friday, 07.08.2015
14:37

Nije los zreb ni za Vosu ni za moj Partizan, oba tima imaju po 60% za prolazom ako se neuplase protivnika. Po meni mozda I najbolji moguci protivnik za Vosu od svih koje je mogla da dobije. Bilbao sigurno se nebi kockao I vec u prvoj tekmi bi resio dilemu. Belanense nije uopste naivna ekipa I fizicki I tehnicki su bolji I od Legije I od Plzena. Legija mi je delovala iskreno teze od ovih. Sto se tice Steue sigurno je jaca I od oba ova rivala ali bi bili oslabljeni za kapitena u obe I plus sigurno bi im jos koj igrac dobio 3 zuti posto ih mnogo ima po 2. Znaci jedino na tu kartu je mogla Vosa da ide protiv njih. Ja sam prezadovoljan Vosinim zrebom sobzirom da do sad ovaj protivnik nista konkretno nije pokazao. Srecno Voso pa da I vi igrate grupu.

avatar
firmas1989
Friday, 07.08.2015
17:16

Slazem se u potpunosti, Plzen ili mozda Legija da je zapala.

avatar
rasko
Friday, 07.08.2015
14:05

Po meni žreb im nije bio naklonjen,Plzen je dobra uigrana ekipa,svakako veliki favorit