Vošina podrška Lalatoviću i navijačima posle izrečenih kazni

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 13.10.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Predsednik Poslovnog tima i član Upravnog odbora FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić izjavio je da klub pruža punu podršku šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću i ujedno se zahvalio navijačima na podršci koju pružaju crveno-belima tokom ove sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Povodom odluke Disciplinske komisije FSS da se FK Vojvodina, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, kazni u iznosu od 200.000 dinara, kao i sa dodatnih 300.000 dinara zbog “neprimerenog” ponašanja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, oglasio se predsednik Poslovnog tima i član Upravnog odbora FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

''Informacije o kažnjavanju saznao sam iz medija i nisam upoznat sa detaljima kada je reč o kazni za navijače. Imamo puno poverenje u simpatizere FK Vojvodina i do sada nismo primetili da su prešli dozvoljene granice u bodrenju svog kluba. Ipak, ako Disciplinska komisija proceni da to jeste bio slučaj, klub će snositi novčanu kaznu. S druge strane, koliko je meni poznato, Nenad Lalatović nije direktno komentarisao rad sudije, već je samo odgovorio na pitanje novinara''.

''Lično, trenera Lalatovića smatram za trenutno najboljeg srpskog stručnjaka i dajem mu punu i javnu podršku za dalji rad i stručno vođenje prvog tima Vojvodine. Istovremeno, želim da se zahvalim navijačima Vojvodine, koji u sve većem broju i sve češće podržavaju naš rad. Pozivam ih da na sledećoj utakmici napune tribine stadiona “Karađorđe” i da svi zajedno damo gromoglasnu podršku našim prvotimcima
'', izjavio je Dragoljub Zbiljić za sajt kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 13.10.2016
17:38

neverovatan pritisak na Vošu, pa vi se svarno bojite Vojvodine

avatar
Volem Vosu
Thursday, 13.10.2016
22:51

Bojali bi se da ne znaju kako ce se sampionat zavrsiti,a ovim se samo prave da ne znaju,sve je regularno,jel te?