Vošin sledeći cilj - Pune tribine i pobeda nad Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Predstojeći derbi sa Partizanom danas su u Vojvodini najavili trener Zlatomir Zagorčić i napadač Ognjen Ožegović.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Derbi petog kola Superlige, između Vojvodine i Partizana u četvrtak od 20 časova na ''Karađorđu'' imaće i epitet ''evropski'', s obzirom da se sastaju naše jedine dve preostale ekipe na evropskoj sceni ove sezone.

Vojvodina je osokoljena trijumfom nad Sampdorijom, ali i zbog dve uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, pa i meč sa Partizanom dočekuje u odličnoj atmosferi.

''Pred nama je derbi koji u najavi donosi neizvesnost. Očekujem da će tako biti tokom svih 90 minuta susreta, jer se sastaju dva kvalitetna i jaka tima.

Partizan je već obezbedio mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i ima priliku da načini i korak više i uđe u Ligu šampiona, a mi smo pred šansom da se plasiramo takođe u jednu od grupa Lige Evrope.

Nadam se da će u četvrtak tribine stadiona 'Karađorđe' ponovo biti ispunujene, a verujem da će gledaoci, uz dobar fudbal, videti i dosta golova. Što se Vojvodine tiče, cilj nam je da prikažemo odličnu partiju i da pobedimo crno-bele'',
jasan je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

Ognjen Ožegović se u poslednje vreme nametnuo odličnim partijama i prelepim golovima i na najbolji način iskoristio priliku koja mu se ukazala posle povrede Miljana Mrdakovića.

''Maksimalno spremni dočekujemo utakmicu s beogradskim timom. Ubeđen sam da smo bolja ekipa i nadam se da ćemo to i dokazati na terenu. Za ovaj duel se, lično,  spremam kao za svaki drugi i pokušaću da ponovo budem strelac i doprinesem našoj željenoj pobedi'',
izjavio je Ožegović.

Trener Zagorčić je potvrdio da će i Nino Pekarić biti u sastavu tima za duel sa partizanom, a da se Miljan Mrdaković još uvek oporavlja od povrede.

''Miljan Mrdaković je počeo da radi s ekipom, ali će biti jedna od opcija kada se fizički bude spremio posle pauze prouzrokovane povredom. Ostali prvotimci su zdravi i biće mi na raspolaganju'', zaključio je Zagorčić.

Inače, današnja konferencija za novinare počela je minutom ćutanja povodom smrti bivšeg generalnog sekretara Vojvodine Radisava Rabrenovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivancz
Monday, 10.08.2015
21:35

Nezahvalno je prognozirati, i jedni i drugi igraju dobro. U svakom slučaju biće dobra utakmica.

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Monday, 10.08.2015
21:00

Protiv nas cete da grizete,a protiv komsinice cutite i kada primite golove iz ofsajda.PUNO SRECE VOJVODINI U BARAZU ZA LIGU EVROPE!!!

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 10.08.2015
20:43

Napunicemo vas !

avatar
ujka Vanja
Monday, 10.08.2015
20:09

Jel se znaju cene ulaznica?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 10.08.2015
21:25

Prodaja ulaznica za susret jedina dva preostala srpska tima u evropskoj konkurenciji, počeće u sredu, 12. avgusta, na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a u Novom Sadu, od 9 do 19.30 časova. Cena karata iznosiće 500 dinara (Zapad), 400 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), s tim što će one u sredu moći da se kupe i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe” od 12 do 18 časova.nnNa dan utakmice, dakle u četvrtak, ulaznice će moći da se kupe na centralnoj blagajni “Karađorđa” od 12 do 20 časova, kao i na dodatnoj blagajni, pored kafića “Frends” na Zapadu i to od 17 do 20 časova.nnIstog dana, od 17 časova pa do početka susreta u 20 sati, ulaznice za Istok moći će da se kupe i na blagajnama na ovom delu stadiona, pored restorana “Ognjište”, odnosno kod teniskih terena.