Vošin remi pred duel sa ''Građevinarima''

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.09.2015.
18:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine odigrali su danas treningu utakmicu protiv gradskog rivala Proletera, a u sklopu priprema za meč 10. kola Superlige protiv ekipe Rada.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Utakmica je odigrana na terenu FC ''Vujadin Boškov'' u Veterniku, a igralo se dva puta po 30 minuta.

Na kraju, bez pobednika i bez golova - 0:0.

Prema očekivanju, Vojvodina je imala inicijativu na terenu, stvorila je i nekoliko ozbiljnih prilika, ali je mreža ekipe Proletera ostala netaknuta.

U prvom poluvremenu zapažen je bio Paločević, koji je dva puta opasno pripretio protivničkom golu, a u nastavku je najbolju priliku za Vojvodinu propustio Babić, kada je posle odličnog proigravanja od strane Sekulića, bio u situaciji jedan na jedan sa golmanom Rockovim.

Podsetimo, Vojvodina će meč sa ekipom Rada u 10. kolu Superlige odigrati u subotu na ''Karađorđu'', s početkom u 18 časova.

Vojvodina: Perić – Lakićević, Pankov (od 30. Maksimović), Rosić (od 30. Sekulić), Radović – Zoćević, Kovačević – Babić, Paločević, Stamenić – Pavkov (od 30. Ožegović).

Proleter: Lazović (od 30. Rockov) – Vukaljević, Fimić, Žigić (od 30. Kojičić), Vukajlović – Leškov (od 37. Mirosavljev), Vujčić, Zličić, Petrović – Milošević (od 37. Nemeš), Komazec
.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke