Vošin 'party bus' do Novog Sada!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.12.2015.
19:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su drugi ovosezonski trijumf nad šampionom Srbije, a nakon večerašnje pobede u Humskoj umeli su da proslave trijumf u klupskom autobusu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Klupski autobus poslužio je fudbalerima Vojvodine da naprave "žurtku" nakon drugog ovosezonskog trijumfa nad šampionom Srbije.

Izabranici Nenada Lalatovića slavili su u subotu popodne u Humskoj rezultatom 2:0, a onda su slavlje iz svlačionice preneli u autobus.

Na putu do Novog Sada slavilo se uz "rogonju" a atmosferu iz Vošinog "Party busa" preneo je golman Nikola Perić fotografijom na svom "Instagramu".

Upravo je golman Vojvodine izrastao u jednog od junaka današnje pobede Novosađana pošto je završnici utakmice odbranio penal Nikoli Ninkoviću posle kojeg je Aleksandar Stanisavljević potvrdio trijumf "Stare Dame" iz Novog Sada.

Računajući današnju pobedu nad Partizanom fudbaleri Vojvodine vezali su četiri trijumfa u svim takmičenjima i to od momenta kada je Nenad Lalatović preuzeo ekipu.

#Vosaaaaaaaaaaaa#

A photo posted by Nikola Peric (@nikola_peric_1) on Dec 5, 2015 at 8:51am PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Tuesday, 08.12.2015
10:31

sada je red da nam sponzori konacno budu ovi iz apatinske pivare :P

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 05.12.2015
22:51

Bravo momci dobro ste ih pokidali zahvaljujuci nasem Lalatu.

avatar
delije sever NS
Saturday, 05.12.2015
22:21

A i ovi vosini navijaci,nisu hteli Lalu zato sto je cigan-sad im valja :) Niste ni svesni kakvog ste trenera dobili-ali ovo je tek pocetak,uvericete se brzo.