Vošin kvartet i dalje na čekanju, ali Novosađani idu na pobedu protiv Metalca

Autor: Milovan Longinov
petak 30.09.2016.
16:34
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da će crveno-beli od prvog minuta zaigrati napadački protiv Metalca, kako bi pokušali da dođu do nova tri boda.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Posle poraza od Crvene zvezde, prvog u Super ligi ove sezone, fudbaleri Vojvodine okrenuli su se utakmici protiv Metalca.

Crveno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli, sa samo dva boda zaostatka za liderom, pa i dalje imaju vrlo dobar plasman i realne šanse da se do kraja sezone bore za još bolju poziciju.

''Protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca nas sigurno očekuje nimalo laka utakmica. Svi znamo da je to dobar i kvalitetan tim, koji već dugo igra zajedno i ima dosta iskusnih igrača. Bolje igraju na strani nego kod kuće, jer tada se povuku i iz kontre pokušavaju da postignu gol. Međutim, mi smo Vojvodina i moramo da igramo na pobedu, odnosno da napadnemo od prvog minuta i tako dođemo do tri boda. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, podrže nas i budu naš 12. igrač'', rekao je Šarac, a prenosi sajt kluba.

Pred susret sa Metalcem, Vojvodina se suočava sa određenim kadrovskim problemima.

''Četvorica igrača koji su bili pozvani za utakmicu u Kataru su se povredili i oni su još uvek u problemu, a zajedno sa doktorom činimo sve što možemo da ih oporavimo do nedelje. Osim njih, povredio se i Mićić, a mali problem ima i Aksentijević. Imamo dosta igrača van stroja, ali svi oni koji dobiju šansu u nedelju, daće svoj maksimum kako bismo došli do tri boda'', rekao je Šarac.

Utakmica između Vojvodine i Metalca igra se u nedelju od 19 časova na “Karađorđu”.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke