Vošin apel pred revanš sa Sampdorijom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.08.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina obratio se u sredu navijačima koji planiraju dolazak na revanš susret sa Sampdorijom apelujući da na vreme dođu na stadion i da poštuju odrednice sa karata.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u četvrtak igra revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv italijanske Sampdorije. S obzirom na to da je utakmica izazvala veliko interesovanje kod navijača očekuje se da tribine stadiona "Karađorđe" budu ispunjene do poslednjeg mesta.

S tim u vezi u sredu su se oglasili iz fudbalskog kluba Vojvodina i uputili nekoliko važnih informacija i apela navijačima koji planiraju dolazak na stadion.

Kapije "Karađorđa" biće otvorene od 18.30 pa se navijačima preporučuje da na vreme dođu kako bi se izbelge gužve. Pored redovne kontrole, karte će se očitavati zbog čega je neophodno da svaki navijač ispoštuje odrednice sa ulaznica koje se tiču tribine, sektora i ulaza.

Na ulazu broj 4 na Zapadu, očekuje se otežan prolazak gledalaca zbog toga što ga koristi i ekipa Radio-televizije Vojvodina, pa su iz FK Vojvodina zamolili za razumevanje i strpljenje.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije zakazana je za četvrtak od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke