Voši i Čuki sude arbitri sa 'Pirineja'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
22:57
Izvor: Sportske.net

Srpski predstavnici u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u četvrtak kreću u pohod na grupnu fazu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, a evo ko su arbitri koji će deliti pravdu u Petrovcu i na Banovom brdu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prvim mečevima prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope superligaši Vojvodina i Čukarički u četvrtak počinju novu sezonu.

Novosadski sastav gostuje Bokelju na stadionu pod Malim brdom, dok će Čukarički ugostiti kazahstanski Ordabasi na Banovom brdu.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) delegirala je arbitre za duele u Petrovcu i Beogradu, a interesantno je da će Vojvodini i Čukaričkom suditi arbitri sa Pirinejskog poluostrva.

Duel Bokelja i Vojvodine sudiće Španac Alehandro Hose Hernandez koji nema preterano iskustvo na međunarodnoj sceni.

Samo tri utakmice sudio je u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu šampiona ovaj Španac, a navijači Partizana možda će ga se setiti jer je prošle godine delio pravdu na utakmici Trenčina i Steaue u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona jer se radilo o okršaju potencijalnih rivala crno-belih.

Utakmicu Čukarički - Ordabasi sudiće Portugalac Fabio Hose Verisimo, još jedan od manje iskusnih arbitara koji je 2015. godine samo jednom sudio u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Susret u Petrovcu počinje od 17.30 dok se meč na Banovom brdu igra od 20.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke