Voša vodi na "Alijanc Arenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.03.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina zagolicao je maštu svojim navijačima najavom nagradne igre čiji će pobednik dobiti dve VIP karte za duel četvrtfinala Lige šampiona na "Alijanc Areni".

Epa/Matthias Balk
Epa/Matthias Balk

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala uskoro će moći da uživaju u četvrtfinalnim okršajima Lige šampiona, a retki srećnici biće u prilici da uživo gledaju evropsku elitu.

Zahvaljujući saradnji koju je uspostavljena sa Andreasom Bremeom fudbalski klub Vojvodina biće u prilici da podeli vrednu nagradnu jednom svom navijaču.

Novosadski superligaš najavio je nagradnu igru čiji će pobednik imati tu privilegiju da uživo prati prvi četvrtfinalni duel Lige šampiona između Bajerna i Real Madrida.

Srećni dobitnik će biti nagrađen sa dve VIP ulaznice i "ol inkluziv" aranžmanom u Minhenu!

U nagradnoj igri mogu učestvovati samo navijači Vojvodine, a uskoro će više informacija biti dostupno na zvaničnom sajtu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Napoli
Monday, 27.03.2017
11:02

Gledao sam uzivo mec bajern keln 1-1 na alijanc areni,stadion je najblaze receno neverovatan.nasi stadioni ne mogu ni u istu recenicu sa njihovim

avatar
Joey Barton
Monday, 27.03.2017
16:29

Otkrio si toplu vod😉

avatar
Forza Napoli
Monday, 27.03.2017
19:30

Dobro je druze,nisam mislio sa bajernovim nego uopsteno sa svabama makar i iz trece lige.bio sam i u augzburgu,i taj je kao svemirski brod,a nonda vidis kako se ovi nasi prepucavaju ciji je stadion bolji,zvezdin ili partizanov.

avatar
Joey Barton
Monday, 27.03.2017
16:29