Voša ugovorila gostovanje Ajntrahtu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.02.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom je prihvatio poziv za gostovanje Ajntrahtu u Frankfurtu koji je u ponedeljak uputio Dragoslav Stepanović.

Epa/Hasan Bratić
Epa/Hasan Bratić

Povezane vesti

Sastanak predstavnika Autonomne pokrajine Vojvodine i nemačke pokrajine Hesen iskorišćen je za ugovaranje prijateljske utakmice između mlađih selekcija Vojvodine i Ajntrahta.

Poziv da U-15 selekcija novosadske Vojvodine dođe u goste Ajntrahtu iz Frankfurta uputio je bivši trener dva kluba Dragoslav Stepanović.

"Naša U-15 selekcija je pozvana da bude gost u Frankfurtu i odigra prijateljski meč protiv svojih vršnjaka iz Ajntrahta, što smo prihvatili i sada samo treba da zakažemo tačan termin ovog gostovanja, čime ćemo još više unaprediti saradnju između dve pokrajine" izjavio je predsednik FK Vojvodina Dušan Mijić.

Za prvi tim nemačkog budesligaša iz Frankfurta nastupa bivši fudbaler Vojvodine Mijat Gaćinović koji se ekipi Ajntrahta priključio u avgustu 2015. godine.

Predstavnicima nemačke delegacije, predsedniku Vlade Vojvodine Igoru Miroviću i našem proslavljenom treneru Dragoslavu Stepanoviću, delegacija FK Vojvodina na poklon je uručila dresove kluba i monografije "Prvih sto".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke