Voša u sred Nemačke dobila klub navijača!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
12:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Priča deluje pomalo neverovatno ali je više nego istinita. Bračni par iz Hamburga zaljubio se u novosadske crveno-bele i rešio da učini nešto nesvakidašnje.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U zemlji u kojoj je domaći fudbal pao na prilično niske grane veliki broj klubova koji se takmiče u Superligi nema organizovan klub navijača. Zbog toga vest koja nam stiže iz Hamburga deluje neverovatno.

Bračni par Manuela i Andreas Jede iz Hamburga odlučio je da u svom rodnom gradu osnuje klub navijača fudbalskog kluba Vojvodina. Da priča bude interesantnija, fudbalski entuzijasti sa severa Nemačke osnovali su klub navijača Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina!

Manuela i Andreas imali su prilike da borave u Novom Sadu i da uživo prate utakmice muških i ženskih selekcija FK Vojvodina nakon čega su doneli odluku da učine nešto konkretno za "Lale".

Fudbalski fanatik Manuela Jede rešila je da zajedno sa suprugom Andreasom i prvotimcem Hamburga Gojkom Kačarom donira komplet sportske opreme za fudbalerke Vojvodine.

Nakon toga, bračni par Jede osnovao je klub navijača ŽFK Vojvodina u Hamburgu a za prvog počasnog člana imenovan je Gojko Kačar, bivši fudbaler Voše koji trenutno nastupa za HSV.

Manuela i Andreas u julu će doputovati u Srbiju kako bi ekipi ŽFK Vojvodina uručili sportsku opremu a tada će sa rukovodstvom ovog kluba dogovoriti naredne korake i kacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke