Voša u problemu - Veselinović igrao pod suspenzijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
12:16
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina mogao bi da uđe u manji problem zbog činjenice da je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za LE na terenu imao igrača koga je UEFA kaznila sa tri utakmice neigranja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada večeras igra revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope a plasman u narednu fazu takmičenja spada u domen naučne fantastike.

Vojvodina je na prvom susretu doživela ubedljiv poraz od slovačkog Trenčina ali je pritom napravila i ozbiljan propust.

Zoran Marić imao je u timu igrača kojem je UEFA prošlog leta izrekla suspenziju sa tri utakmice u Evropi. Reč je o Lazaru Veselinoviću koji je "pocrveneo" u trećem kolu kvalifikacija za LE nastupajući za beloruski Dinamo iz Minska.

Da je kojim slučajem Vojvodina slavila u Slovačkoj čelnici Trenčina imali bi osnova da se žale UEFA i da traže da susret bude registrovan službenim rezultatom u njihovu korist što bi bila još veća bruka.

Kako je Trenčin slavio rezultatom 4:0 niko od predstavnika slovačkog kluba nije želeo da se žali što ne znači da UEFA neće pokrenuti postupak protiv Vojvodine koja bi mogla da bude kažnjena zbog ovakve vrste propusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke