Voša u petak promoviše Lalatovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
13:43
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina u petak će ozvaničiti saradnju sa Nenadom Lalatovićem koji je početkom nedelje prihvatio ponudu novosadskog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada angažovaće novog šefa stručnog štaba koji će pokušati da vrati ekipu na pobednički kolosek iz kojeg je iskočila nakon plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bivši kapiten i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović prihvatio je ponudu Vojvodine, što je u utorak potvrdio i predsednik kluba Zoran Šćepanović, a zvanična promocija biće upriličena u petak.

Novi šef struke FK Vojvodina potpisaće ugovor sa novosadskim superligašem u petak u 12.30 časova, a nakon toga će uslediti promocija i konferencija za medije.

Vojvodina će biti sedmi klub koji će Nenad Lalatović voditi u svojoj karijeri a četvrti u poslednjih godinu i po dana. Podsećamo da je mladi stručnjak već imao prilike da radi u Novom Sadu gde je u periodu od 2011. do 2013. godine predvodio ekipu Proletera.

Fudbalski klub Vojvodina trenutno se nalazi "ispod crte" koja superligašku tabelu deli na učesnike plej-ofa i plej-auta, zbog čega će novom treneru biti postavljen zadatak da ekipu vrati u gornji dom i izbori plasman u kvalifikacije za evropska takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Србија Звезду воли
Wednesday, 11.11.2015
21:02

Srecno Lalate i da pocepas partizan na stadionu JNA.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 11.11.2015
16:54

napredak zvezda borac pa sada vosa lol koji fosil gori je od kize po menjanju klubova tako brzo