Voša u Crnu Goru, Čuka protiv Trajkovića i Kasalice!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.06.2016.
13:22
Izvor: Sportske.net

Naši timovi dobili rivale u prvom kolu LE, čekamo Partizan...

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nakon žreba parova prve i druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona na kojem je srpski šampion odlično prošao - OVDE, u Nionu je održan žreb za prvu i drugu rundu kvalifikacija za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

Srbiju su na žrebu za prvo kolo predstavljali Vojvodina i Čukarički koji su imali status povlašćenih timova, dok se osvajač Kupa Partizan u žreb uključio od drugog kola zajedno sa još 17 povlašćenih klubova.

Dva sata uoči žreba UEFA je napravila podgrupe za prvo i drugo kolo kvalifikacija, pa je tako Vojvodina smeštena u petu a Čukarički u šestu podgrupu.

Formiranjem podgrupa superligašima iz Novog Sada i sa Banovog Brda bio je smanjen broj opcija kada su potencijalni rivali u pitanju a o tome ste više mogli da čitate OVDE!

Voljom žreba Vojvodina će borbu za plasman u Ligu Evrope početi duelima sa crnogorskim Bokeljom (Voša igra revanš kod kuće), dok će Čukarički igrati protiv Ordabašija iz Kazahstana koji je bio i najteži mogući rival, nakon što je UEFA skratila žreb. "Brđani" prvi meč igraju kod kuće.

Za Ordabaši nastupaju Trajković nekadašnji štoper Partizana i Vojvodine kao i Filip Kasalica.

Prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope zakazani su za 30. jun, a revanši su na programu sedam dana kasnije.

Među klubovima koji su žrebani u prvom kolu kvalifikacija nalaze se i potencijalni rivali fudbalskog kluba Partizan.

Osvajač Kupa Srbije u sezoni 2015/2016 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobiće rivale posle 14 časova, budite tu.

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope zakazane su za 14. i 21. jul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.06.2016
17:01

Šteta za Čukarički, ali favoriti su: mada otišli su Ostojić i Pavlović...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.06.2016
13:50

Čukarički su napustili Pavlović i Ostojić, verovatno će i Stojković, teško će biti, ali videćemo, zavisi od pojačanja. Vojvodina mora da prođe dalje.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 20.06.2016
13:27

Daleko najtezi moguci rival. Cukaricki bas nema srece, a Vojvodina ce proci, ali vec u sledecem kolu ce imati sanse da prodje najvise kao Cukaricki sada.