Voša suspendovala svog sekretara zbog nereda u Nišu!

Autor: Milovan Longinov
subota 05.11.2016.
17:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

FK Vojvodina danas donela veliku odluku posle incidenta u Nišu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Upravni odbor FK Vojvodina doneo je odluku o suspenziji sekretara kluba Aleksandra Vlaškalića zbog podnete prijave Disciplinskoj komisiji kluba, a u vezi sa propustom u vršenju poslova koji su mu bili povereni prilikom incidenta na stadionu “Čair” u Nišu.

Na današnjoj hitnoj sednici Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina, doneta je odluka da se suspenduje sekretar kluba Aleksandar Vlaškalić, zbog podnete prijave Disciplinskoj komisiji kluba, a u vezi sa propustom u vršenju poslova koji su mu bili povereni prilikom incidenta na stadionu “Čair” u Nišu, gde je došlo do nanošenja štete i uništavanja inventara u svlačionici, potvrđeno je na sajtu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Saturday, 05.11.2016
21:53

Sramota! Suspendujete coveka koji jedini radi u klubu i koji jedini zna sta i kako se radi u klubu!!! Kakvi ste vi licemeri?!

avatar
Volem Vosu
Saturday, 05.11.2016
21:05

Sramota! Sta je on tu kriv? Zasto ne kazete ko je to uradio ili taj pojedinac da izadje i kaze sta je uradio, javno se izvini i plati iz svog dzepa stetu Nislijama? Ovako kao, da ne kazem sta, cuti... ljigava odluka,sram vas bilo!

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 05.11.2016
18:59

zasto krivicu svaljujete na coveka koji nije kriv on nije policajac pa da cuva i trci za svakim pojedincem i prati sta ce ko da uradi gde ce i sta da napravi, jedini krivac za icident je Nenad Lalatovic, jer svoj ego ne moze da izkontrolise...