Voša slavi plasman u Evropu!

Autor: Beta Beta
subota 16.05.2015.
20:52
Izvor: Beta

I pored dosta problema tokom setzone, promenljivih igara i rezultata, Vojvodina je na kraju uspela da ostvari glavni cilj - plasman na evropsku scenu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da su njegovi fudbaleri odoleli pritiscima na današnjoj utakmici sa Čukaričkim i zabeleži važnu pobedu.

"Znali smo da je ekipa Čukaričkog izvanredna, što je i pokazala. Došli smo da osvojimo tri boda, koja su nam garantovala plasman u Evropu, što smo i uspeli", rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice.

Vojvodina je na Banovom brdu pobedila 1:0 i kolo pre kraja obezbedila četvrto mesto u Super ligi, koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Utakmica je bila fantastična, hvala mojim momcima na htenju i želji. Uspeli smo da odolimo svim pritiscima Čukaričkog, kome čestitam na fenomenalnoj i kvalitetnoj igri, neka tako i nastavi", kazao je Zagorčić.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan borbenošću svoje ekipe.

"Čestitam Vojvodini na pobedi. Dominirali smo u drugom poluvemenu, ali smo u prvom pogrešili kod primljenog pogotka. Ne postoji euforija kad pobedimo, ni tuga kad izgubimo. Okrećemo se narednoj utakmici, moraćemo dobro da se odmorimo", rekao je Milojević.

Čukarički će u sredu igrati protiv Partizana u finalu srpskog Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke