Voša slaba i neubedljiva u proveri pred Spartak

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.08.2017.
21:43
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole, u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Pred oko 100 gledalaca u FC “Vujadin Boškov”, ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Pilipović (od 73. Cicović) – Lazarević, Babić, Veselinović, Antić (od 27. Devetak) – Vujanović – Živković (od 56. Cebara), L. Zličić, Cvijanović (od 46. Nešković), Cebara (od 46. Jeremić) – Đurović (od 46. M. Zličić).

TSC: Hajagoš (od 60. Jorgić) – Mijić (od 63. Branković), Krivokapić (od 60. Mezei), Lalić, Marjanović (od 60. Skopljak) – Čordašić (od 63. Svitić), Juhik (od 63. Šinković), Boroš (od 60. Tomanović), Majoroš (od 63. Erak) – Grujić (od 63. Silađi), Tendei.

Prva dobra prilika na meču viđena je u devetom minutu, kada je Cvijanović sjajno proigrao Živkovića u šesnaestercu gostiju, a on se driblingom oslobodio svog čuvara i izbio sam ispred Hajagoša, ali je šutirao pravo u njega, pa je šansa za Vojvodinu propala.

Crveno-beli su bili agilniji tim na terenu, ali su do kraja prvog dela igre uspeli da stvore samo nekoliko poluprilika, dok su gosti iz Bačke Topole pretili uglavnom iz kontranapada, iako ni oni nisu uspevali ozbiljnije da ugroze Pilipovića.

U petom minutu drugog poluvremena, Lazar Zličić se driblingom lepo oslobodio svog čuvara u šesnaestercu rivala i odlično proigrao Neškovića, koji je šutirao iz prve sa svega pet metara, ali je golman Hajagoš odličnom reakcijom izbio loptu u korner. Na drugoj strani, u 52. minutu, Grujić je lepo prošao pored Veselinovića i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

U nastavku meča, TSC se oslobodio pritiska Vojvodine i uspeo da uspostavi ravnotežu u igri, ali su prave šanse izostale na obe strane. Voša je imala dve solidne prilike za gol iz slobodnih udaraca sa oko 20 metara udaljenosti, ali Lazar Zličić i Vujanović nisu bili dovoljno precizni, pa je utakmica završena bez golova.

Vojvodina će naredni meč odigrati u subotu na “Karađorđu”, kada će, u okviru sedmog kola Super lige Srbije, dočekati subotički Spartak. Početak te utakmice zakazan je za 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke