Voša 'skresala' budžet za 2017. godinu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
13:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina doneo je u ponedeljak važne odluke koje se tiču finansijske stabilizacije superligaša iz Novog Sada.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina beleži sjajne rezultate na startu nove sezone što je zasluga fudbalera i članova stručnog štaba, ali i ljudi koji su pre dva meseca preuzeli rukovodeće pozicije.

Upravni odbor na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem razmatrao je u ponedeljak pitanja vezana za finansijsku konsolidaciju kluba, a na dnevnom redu se našao i budžet za 2017. godinu.

Nakon odluke o "kresanju" budžeta za 2016. godinu koji je iznosio 2.65 miliona evra, odlučeno je da se u narednoj godini ide na cifru od 1.200.000 evra.

"Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo do sada izmirili sva dugovanja prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima, odnosno da posle svega dugujemo samo jednu platu. Kada se uzme u obzir kakva je situacija bila donedavno na tom planu, može da se kaže da smo zaista popravili sliku o klubu" rekao je predsednik poslovnog tima Dragoljub Zbiljić.

Fudbalski klub Vojvodina uradiće sve što je neophodno da do 22. decembra bude ozvaničen novi Statut koji će u potpunosti biti usklađen sa Zakonom o sportu i Statutom FS Srbije.

Ostaje samo da fudbaleri nastave da beleže dobre partije na domaćoj sceni i da na proleće uđu u borbu za trofeje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 08.11.2016
18:13

Ne razumem kako ste to izmirili sve a dugujete samo jednu platu. Koliko znam ako se izmiri sve onda se nista ne duguje. Ala vam je budzet svaka vam cast. Samo me zanima sta cete uraditi sa tolikim budzetom.