Voša se pojačala u Subotici

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.06.2016.
15:45
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je dosadašnjeg člana subotičkog Spartaka Vladimira Kovačevića, saopštio je predsednik "Plavih Golubova".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U danu kada je Crvena zvezda završila transfer Stefana Miloševića iz Spartaka Subotičani su takođe objavili da je 23-godišnji defanzivac Vladimir Kovačević novi fudbaler Vojvodine.

Potpredsednik Spartaka Goran Drača rekao je da niko u klubu nije srećan što je došlo do prodaje Miloševića i Kovaćevića.

"Nismo srećni što ova dva sjajna momka i igrača napuštaju Spartak, ali mi smo prinuđeni da kao klub živimo od prodaje igrača. Spartak je bio kuća ovim momcima dve, tri godine. Siguran sam da su naučili mnogo toga i da su se afirmisali baš u Spartaku iako obojica imaju iskustvo u pomenutim klubovima dok su bili juniori", rekao je Drača.

On je njima dvojici poželeo uspešan nastavak karijere.

"Nadalje, ovo je dobar primer, onoga što Spartak radi, dovođenje neafirmisanih ili nedovoljno afirmisanih igrača, rad sa njima i usavršavanje njihovih mogućnosti do nivoa koji zahteva savremeni fudbal", rekao je Drača.

Vladimir Kovačević je ponikao u Vojvodini ali se afirmisao u drugim vojvođanskim klubovima među kojima su bili Hajduk iz Kule, Proleter iz Novog Sada i subotički Spartak.

Prvo pojačanje Vojvodine u letnjem prelaznom roku igra na poziciji štopera ili u defanzivnom delu veznog reda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke