Voša se ne odriče Bataka - Saradnja produžena do 2019.

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
10:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Tri dana nakon poslednje takmičarske utakmice koju su fudbaleri Vojvodine odigrali u domaćem prvenstvu sa "Karađorđa" stiže vest o produžetku ugovora sa trenerom Batakom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada završio je sezonu trijumfom nad ivanjičkim Javor Matisom, a već danas je sa stadiona "Karađorđe" stigla vest o produžetku ugovora sa šefom stručnog štaba.

Čovek koji je "Lale" vodio na poslednjih sedam mečeva u sezoni dogovorio je nastavak saradnje sa klupskim čelnicima nakon čega je usledilo potpisivanje ugovora do juna 2019. godine.

Radoslav Batak preuzeo je ekipu Vojvodine 23. aprila i od tada je tim predvodio na sedam utakmica, na kojima je ostvario učinak od tri pobede, dva remija i dva poraza, uz gol razliku 5:4.

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Vojvodina navodi se da je produžetak saradnje sa Radoslavom Batakom prvi u nizu koraka koji će biti povučeni u sklopu priprema za novu sezonu.

Pripreme za novu sezonu fudbaleri Vojvodine počinju prozivkom koja je zakazana za 3. jun, a dvadesetak dana kasnije, tačnije 29. juna, Novosađani će odigrati prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 24.05.2017
10:39

Ivanović je imao ugovor do 2022. U našoj ligi ugovor sa trenerom apsolutno ništa ne znači posle 2 poraza.

avatar
Wednesday, 24.05.2017
17:47

Ili nakon neposlušnosti uprave.