Voša putuje u Belgiju

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.07.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine uspešno su završili drugi deo priprema za narednu sezonu i vratili su se u Novi Sad, a već sutra im predstoji nastavak pripremnih utakmica protiv Lokerena u Belgiji.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina se polako priprema za veoma bitne mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope koje će igrati protiv vicešampiona Slovačke, a u pitanju je Trenčin. Prvi meč na programu je u četvrtak, 17. jula.

Novosađani će sutra odigrati meč sa Lokerenom od 18:30 u istoimenom gradu, a danas će krenuti put Belgije nakon odrađenog treninga u FC ''Vujadin Boškov''.

Prema rečima trenera Marića, biće ovo dobra provera pred mečeve sa Trenčinom.

"Zadovoljan sam onim što smo uradili na Zlatiboru.

Odradili smo dobre pripreme, čak su me neki i vrlo prijatno iznenadili. Znali smo i do sada da je omladinska škola Vojvodine jedna od najboljih u zemlji, ali ipak nismo očekivali da će sve proteći tako dobro. Ne bih za sada da izdvajam pojedince, svi zaslužuju pohvale.

Ova provera u kojoj će nam rival biti vrlo jaka evropska ekipa dobro će nam doći- videćemo gde smo. Međutim, moram da kažem da imamo određenih problema, jer zbog obaveza prema mladoj reprezentaciji nećemo moći da računamo na Gaćinovića, Babića, Vanju Milinković-Savića  i Pankova. Ipak, siguran sam da ćemo od igračkog kadra koji nam je trenutno na raspolaganju sastaviti kvalitetan tim.
", rekao je Zoran Marić, strateg Novosađana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke