Voša predstavila Ožegovićevog naslednika

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.03.2016.
19:48
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je napadača koji je u klub doveden početkom nedelje, nakon što je "Karađorđe" napustio Ognjen Ožegović.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada bio je prinuđen da pre sedam dana proda Ognjena Ožegovića, ali je početkom nedelje Vojvodina angažovala igrača koji bi trebalo da nadomesti prazninu u napadačkoj liniji tima.

Na "Karađorđe" je stigao napadač Nikola Ašćerić (24) koji je pre promocije debitovao za crveno-bele u duelu sa Javorom i tom prilikom postigao prvenac u dresu Vojvodine.

"Došao sam da pojačam napadački deo tima i da svojim golovima donesem bodove Vojvodini. Ovo je veliki klub, koji na svakom meču ide na pobedu. Potrudiću se da se što pre uklopim u ekipu, da se nametnem šefu i da doprinesem rezultatima najviše što mogu" rekao je danas Ašćerić.

Vojvodina je u sredu eliminisana u četvrtfinalu Kupa Srbije, a već u nedelju izabranike Nenada Lalatovića očekuje prvenstveni duel sa Radom.

"Biće to teška utakmica, jer Rad se dosta pojačao u minulom prelaznom roku, a i tradicija je na njihovoj strani. Međutim, nadam se da ćemo se u Novi Sad vratiti sa tri boda" kazao je Ašćerić.

Utakmica između Rada i Vojvodine na programu je u nedelju, sa početkom u 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 05.03.2016
00:00

Igrac je pod ugovorom sa Radnickim, jedino lopovska garnitura u zajednici i u FSS moze drugacije da presudi... UEFA da reaguje i kazni Vojvodinu...

avatar
Volem Vosu
Sunday, 06.03.2016
17:56

Realno,kako je on sada presao kod nas?

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 07.03.2016
00:41

pitaj svog predsednika, koji vedri i oblaci u zajednici...

avatar
El Diablo
Friday, 04.03.2016
21:14

Opa,solidno resenje za Vosin igracki kadar.Nadao sam se da ce Partizan reagovati i angazovati ga makar do juna,da popuni ovaj deficit koji imamo u napadu,ali sta da se radi.