Voša poručuje: "Lalatoviću puna podrška, ne i povišica!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.09.2016.
10:37
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina zasedao je rano jutros povodom jučerašnjih dešavanja vezanih za status Nenada Lalatovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina najverovatnije će morati da potraži novog trenera pošto je Nenad Lalatović nakon jučerašnje utakmice u Novom Pazaru svojim izjavama nagovestio "transfer" u Čukarički.

Kompletnu izjavu Nenada Lalatovića mogli ste da pročitate OVDE, a tim povodom su se rano jutros sastali i članovi Upravnog odbora FK Vojvodina koji su potom izdali zvanično saopštenje.

"Upravni odbor FK Vojvodina obaveštava sportsku javnost i navijače naše našeg kluba da nije bilo planirano da se smeni šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Povodom jučerašnjih glasina koje su se pojavile u medijima, a koje su dodatno bile podstaknute izjavom šefa stručnog štaba našeg kluba Nenada Lalatovića nakon utakmice protiv Novog Pazara, Upravni odbor FK Vojvodina danas rano ujutru održao je svoju vanrednu sednicu, te oseća obavezu da se oglasi u javnosti i iznese pravu istinu o razlozima mogućeg raskida saradnje sa našim trenerom.

Nenadu Lalatoviću kao šefu stručnog štaba, kompletan Upravni odbor daje punu i neskrivenu podršku za njegov rad. Nije tačno da se njegova smena planirala u decembru, niti je o njegovoj smeni u bilo kom trenutku uopšte iko i razmišljao.


S druge strane, Nenad Lalatović je od novog rukovodstva FK Vojvodina nedavno zatražio drastično povećanje svoje plate, što klub u ovom trenutku nažalost ne može da mu ispuni.

Kao klub, Vojvodina svom treneru može da ponudi i obeća ono što je imao i do sada, a to je:

- Stabilnost pri isplati dogovorenih ugovornih obaveza
- Apsolutnu slobodu u radu i samostalnost prilikom sastavljanja tima
- Ispunjenje svih realnih sportskih zahteva, posebno onih koji se odnose na dovođenje novih igrača, što se pokazalo i u slučaju Nenada Lalatovića u prethodna dva prelazna roka
- Igrački kadar dovoljno kvalitetan da se ravnopravno bori za titulu šampiona Srbije

Svim našim igračima, kao i stručnom štabu, čestitamo na jučerašnjoj pobedi nad Novim Pazarom i uvereni smo da će ekipa u istom ritmu nastaviti već na utakmici protiv Borca u nedelju.

Istovremeno, zahvaljujemo se našim navijačima na podršci koju su pružili ekipi u Novom Pazaru i pozivamo ih da u što većem broju podrže tim i protiv Borca, kako bismo zajedno nastavili šampionskim putem kojim smo krenuli.

Ovaj tim FK Vojvodina to definitivno zaslužuje
" stoji u saopštenju UO FK Vojvodina.

Ostaje nam sada da vidimo kako će čitava priča biti završena ali se čini da je "šteta napravljena" i da će Nenad Lalatović preuzeti Čukarički, dok bi ulogu šefa struke na "Karađorđu" trebalo da dobije Tomislav Sivić o čemu je juče takođe bilo reči OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.09.2016
20:54

Lačate budi pametan protiv zvezde sviraćebar jedan penali gol iz ofsajda obrati pažnju da te ne suspenduju na godinu dana jer blizancima smeta jaka Voša

avatar
joe n.sad
Thursday, 15.09.2016
17:10

Putuj igumane,ali u Cuki si ugasio karijeru !

avatar
Milos Kosta Kostic
Thursday, 15.09.2016
16:14

Sam je rekao da ima svoj karakter i stav i da ce sam odredjivati ko ce da igra, u pozadini je neko ko je pokusao da utice na sastav tima. Ako je tako podrzavam ga

avatar
KO!
Thursday, 15.09.2016
14:49

najveci licemer!

avatar
SAB
Thursday, 15.09.2016
12:21

Koliko visoko leti ovaj covek

avatar
Milisav Lazarevic
Thursday, 15.09.2016
11:22

Zašto ne napišete šta je u pozadini cele priče,kakva povisica,pa da li je moguće da svi mediji u ovoj državi lazu?

avatar
slaninar
Thursday, 15.09.2016
14:23

ne vidis da je napisano, hoce vece pare sada kada ga cuka trazi.

avatar
paok
Thursday, 15.09.2016
14:34

Napisi ti sta je u pozadini, ja ne znam ali me zanima. Ne pitam te nista ironicno nego ne znam sta se desava. Hvala.

avatar
Slavkoo
Thursday, 15.09.2016
11:01

Meleg i palocevic u partizanu a jevtovic i alen stevanovic u vosu

avatar
Thursday, 15.09.2016
14:14
avatar
lol
Thursday, 15.09.2016
14:19

Aha ocete i Trujica da vam vratimo i Malbasica gratis?

avatar
Povratak kralja 4 2
Thursday, 15.09.2016
10:49

Dobio veću ponudu od Čukaričkog pa bi da isto dobije u Vojvodini ilin da ode, a ovamo prodaje priče o karakteru. Prestanite bre više da lažete :D