Voša poražena u Krupnju

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.11.2016.
16:46
Izvor: Sportske.net, vojvodina.rs

Na gostovanju ekipi Rađevca ekipa Vojvodine danas je poražena rezultatom 1:0 (1:0).

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Na stadionu "Mirko Vasiljević" u Krupnju ekipa Vojvodine je danas poražena od Rađevca u prijateljskoj utakmici rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je Simić u 28. minutu meča.

Vojvodina je na ovom meču nastupila u izmenjenom sastavu, bez najzapaženijih igrača u ovoj sezoni, ali u svakom slučaju pobeda Rađevca iznenađuje.

Pred početak utakmice, domaćini su izrazili zahvalnost FK Vojvodina na pomoći u vidu sportske opreme koja im je uručena pre mesec dana, a istovremeno se i zahvalili na dolasku u Krupanj i odigravanju ove prijateljske utakmice.

Vojvodina je na ovom meču napadala, dok su domaćini čekali šanse iz prekida ili kontra napada, a upravo iz jednog takvog je domaćin stigao do gola u 28. minutu meča.

Gosti iz Novog Sada su imali veliki broj prilika do kraja utakmice, ali su domaći uspeli da se odbrane i sačuvaju veliku pobedu.

Rađevac: Mićić – Aličić, Mi. Ilić, Kapetanović (od 55. Mijailović), Petrović – Stefanović, Molerović, Pajić, Simić – Ml. Ilić, Vasiljević.

Vojvodina: Perić (od 46. Pilipović) – Aksentijević, Vukomanović (od 46. Jeličić), Veselinović (od 46. Rubežić), Bureković (od 46. Hrubik) – Mićić (od 57. Tedić), Vukasović, Knežević (od 57. Lazarević), Milijašević, Gavrić (od 57. Živković) – Bačanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Wednesday, 09.11.2016
22:44

Cim su oni pali od nekog Radjevca,ima Novosadjani da budu pobedjeni i od nas u 18 kolu Superlige,da se revansiramo za onaj poraz od 3-1.